VJ Ed spreekt

Partyscene Redactie | 15 januari 2002
headlines


Het winnen van de Award is een grote eer en erkenning voor het VJ-en als kunstvorm. Ik ben tenslotte kunstenaar, die door middel van het VJ-en, jongeren van mijn kunst laat genieten. Ik ben al door verschillende partypromotors benaderd, nu maar hopen dat hier iets positief uit komt. Het afgelopen jaar heb ik Internationaal het één en ander gedaan en wil dit uiteraard verder uitbreiden. Daar doe ik het tenslotte voor!

Helaas kan ik nog niets verklappen, maar 2002 wordt voor mij een uitdagend jaar, met spetterende feesten. Ik zal jullie op de hoogte houden als het zover is. We zijn naast dance-events ook bezig met een aantal kunst evenementen, waarin muziek, video en digitale schilderijen de hoofdrol spelen.

Ik heb heel veel leuke en mooie reacties van mensen gekregen. Van de Talentroom finale komt nog een interview van mij op MTV. En binnenkort kan iedereen op weg naar kantoor of huis een stukje over mij lezen in het blad Sp!ts. Natuurlijk ben ik erg blij met alle positieve recensies en reacties, deze openen deuren waar ik graag doorheen ga. Het is voor mij een uitdaging om het publiek en mezelf te blijven verrassen.

Groetjes,
Vj Ed.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws