Video streams op Partyscene.nl

Partyscene Redactie | 1 oktober 2002
headlines


Het afgelopen jaar hebben we diverse interviews gehad met bekende uit de partyscene. Deze video interviews werden met onze wekelijkse Newsletter meegestuurd. Dit om deze een exclusief karakter te geven. Nu laten we ze ook zien op de site.

Wie is Secret Cinema? Wat deed Carl Cox op Dancevalley? Met wie maakt Laidback Luke zijn muziek? Wat vind Marcella van producers? Stapt René Vidal nog in het vliegtuig? Hoe ver is JunkieXL met het album van Sasha? Al deze vragen worden beantwoord door de artiesten zelf. Zij werden exclusief voor Partyscene geïnterviewd door Matthijs van der Pol.

Wat je er voor nodig hebt is een RealVideo player. Deze is gratis te downloaden op de RealVideo site. Let wel even goed op dat je de gratis player download, er is er ook eentje die je moet betalen. Als je de player hebt gedownload kun je in de menubalk naar MUSIC gaan en dan het onderste tabje VIDEO STREAMS kiezen. Kies dan het filmpje dat je wilt zien en klik op PLAY AND WATCH.

Hou deze pagina goed in de gaten want we blijven je natuurlijk op de hoogte houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Nu ook met videoberichten. Meldt je aan voor de Newsletter dan wordt je automatisch en exclusief voorzien van de berichten uit het nachtleven.

(toegevoegd: 10-01-2002/10:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws