Kremlin gaat groot op 22 december

Partyscene Redactie | 20 december 2001
headlines


Het zijn namelijk Tom Novy en Steve Lawler. Tom Novy is zonder twijfel één van de favorieten bij het KREMLIN publiek, gegeven het feit dat hij reeds vier keer eerder dit jaar langs is gekomen. In Duitsland is Tom één van de meest geliefde en gerespecteerde DJ’s en zo langzamerhand begint hij dezelfde status in Amsterdam te krijgen. Tom heeft op mega-events zoals Mayday, Nature One, Time Warp en de Love Parade gedraaid. Daarnaast staat hij steeds vaker in superclubs zoals M1, Cream, Gatecrasher, Ministry of Sound, Amnesia, en El Divino.
Zijn collega Steve Lawler staat aanstaande zaterdag voor de tweede maal dit jaar in CUBIC tijdens de KREMLIN clubavond. Steve is één van de meest populaire DJ’s wereldwijd. Dit jaar werd hij zelfs als #9 gekozen in de gezaghebbende DJ Mag Top 100 DJ poll. Al jaren lang reist Steve Lawler de hele wereld af en draait hij alleen in de meest toonaangevende clubs. Daarnaast heeft hij ook voor grote menigtes op festivals zoals Homelands en het Ministry of Sound Festival gedraaid. Op het zonnige eiland Ibiza is Steve één van de meest geliefde DJ’s, voornamelijk vanwege het feit dat hij de resident is van de legendarische ‘We Love Sundays at Space’ feesten.
In Nederland is hij waarschijnlijk het meest bekend vanwege zijn NuBreed03 compilatie CD en zijn grote hit ‘Rise in’, die vorig jaar op vrijwel elke compilatie te vinden was. Onlangs bracht Steve nog het goed ontvangen album ‘Dark Drums 2’ uit. Kortom, de Main Room is ‘the place to be’ voor een wilde, hete nacht met drie fantastische DJ’s. De Red Room kan op deze avond het best omschreven worden als de ‘Dutch Talent Room’, waar San samen staat te draaien met DJ Vortex. Eerstgenoemde dient geen verdere introductie.
San heeft immers de afgelopen maanden zijn strepen wel verdiend bij het KREMLIN publiek, door week in week uit een feestje te bouwen in de Red Room. Vortex is ook geen onbekende voor het KREMLIN publiek. Dit jaar stond Vortex immers in de KREMLIN tent op het Dance Valley Festival, waar hij het publiek keer op keer tot een hoogtepunt bracht. Daarnaast was hij te bewonderen op verschillende edities van Impulz en heeft hij reeds in een aantal van de beste clubs ter wereld gestaan, waaronder Eden in Ibiza, Club Fun in New York, en de Liquid Room in Tokyo. Hij heeft naast DJ's als Anthony Pappa, Nick Warren, Quivver, Sander Kleinenberg, Remy, Lucien Foort, Mark Shimmon en vele andere gestaan. Vorig jaar heeft VORTEX zelfs gedraaid tijdens de pre-party van het driejarig bestaan van Sasha’s en Digweed’s residency in Twilo. Dus zorg dat je er zaterdag bij bent, want kwaliteit is wederom gegarandeerd. JOIN THE GLOBAL KONSPIRACY NOW!

Check www.kremlin.nl voor meer info.
Tijd: 22.00 – 5.00
Prijs: FL 25,-
Dresscode: Red, White, Black & Silver

(toegevoegd:20-12-2001/11:54)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws