Amsterdam Dance Event SUPERPREVIEW

Partyscene Redactie | 14 november 2001
headlines
We gaan weer van start op het Rembrandtplein. Chemistry in Escape presenteert You’ll never dance alone XXXL. Van 23:00uur tot de volgende ochtend 10:00uur kun je uit je dak op de klanken van Mark Farina(USA), Michel de Hey (NL), Marcello (NL) en klapper van de avond dj Sneak (USA). De kaarten bedragen fl 40,- per stuk. Vind je dit te duur kijk dan even in “WINNEN”.


We blijven even op het Rembrandtplein. In dj cafe SOL voor SOL Delight Moodygrooves Special. Hier draaien dj’s Patriek (NL), bekend van Moodygrooves en Jayh Samson (NL).
SOL delight Moodygrooves Special begint om 22:00uur tot 04:00uur en kost je fl. 10,- na 00:00uur.

Van het Rembrandtplein naar de Magic Minds aan Prins Hendrikkade 20 voor Brian S.(NL) Marnix,(NL) Lounge Conjuntion, Victor en een special guest. Sfeerbeheer does Milano begint om 23:00hrs. Entreeprijs fl.25,- Dresscode: Italian stalion.


Is soulful, funky, deep niets voor jouw dan moet je 22:00uur tot 05:00uur in Kremlin zijn. In het kader van ADE is er een recordlabel-thema aan Kremlin verbonden. In de Cyber records Mainroom draaien Emjay (NL), Chab (Cyber Rec/Switzerland) en Johan Cyber (NL). In de Redroom ontmoet Kremlin Blackhole records. Achter de draaitafels staan Dazzle (NL), Fred Numf (NL) en Montana (NL).

Dj’s Alvredo, Michel de Hey en Bas “The Funky Bastard” zijn de kapiteins van de Loveboat.
Een stevige line-up voor dit liefdevolle schip. Aan de Ruiterkade steiger nr. 4 kun je de boot vanaf 23:00 betreden tot 02:00 want dan gaan we twee uren varen. De avond duurt tot 06:00uur. Tickets kosten fl.47.50. Don't forget the dresscode. Dress between bitter and sweet.
Kijk voor kaarten in "WINNEN"

Heb je geen zin in dresscodes maar in eclectische soulful getinte grooves, dan ben je in Paradiso aan het juiste adres. Uw muziekvoorzieners zijn: Allout K. (NL), Antal (NL), Dego (4hero UK), KC de Funkaholic (NL) Phill Asher (Restless soul UK) en WIX (NL). Live muziek wordt gespeeld door de volgende artiesten: Lowe (NZ), Feat Kaida Thatman (UK) en And Reel People (UK). Kindred Spirits opent de deuren om 23:00 en sluit deze om 05:00 uur. Kaarten kosten voor Kindred Spirits kosten fl.35,- per stuk.

Om een beetje in dezelfde sfeer te blijven als Kindred Spirits doen we nu De Oude Zaal van de Melkweg aan waar alles in het teken staat van het Engelse platenlabel Tummy Touch. Labelbaas en ontdekker van Groove Armada Tim ‘love’ Lee zal samen met dj’s Le Funkubine (NL) en Leo Young (UK) de draaitafels bedienen. Het Live-optreden komt van Organic Audio (UK). In De Max kun je bouncen op binnenlandse HipHop. Touch, Grap & de Melkweg presenteren hier Dutch Urban Life. Leah McGrea, LeVaughn, Nicotine feat. Gotcha, Woordlooiers, Youngblood, Deams en Extince zullen je voorzien van onvervalste vitamine H(ipHop).

Van Paradiso naar Club de Ville voor de Advanced party met Lee Coombs (UK), Jamie Anderson (UK) en Etro Anime (USA) Live! Deze band start om 23:00uur maar vanaf 22:00uur kan je Club de Ville binnen zijn. Toegangskaarten kosten fl.30,- per stuk.
ADE professionals betalen slechts fl.25,-

Wat ook fl.25,- kost en waar je geen ADE professional voor hoeft te zijn is Club Risk in More
De drie dj-musketiers zijn Marcella (NL), Roog (NL) en Erick E.(NL) die in deze volgorde van 23:00 tot 06:00 te bewonderen zijn aan de Rozengracht 133.

In diezelfde Rozengracht steken we over naar nummer 113 waar de Mazzo zich bevind. Off the Record is de naam van het feest waar een speciale gast dj geboekt staat. Joel Mull (SWE) is zijn naam en Cellie (NL) staat hem bij. Avondje Mazzo van 23:00 tot 05:00 kost je fl.20,-

Eens kijken of we een party vinden voor minder dan fl.20,- Timezone Saturdays in Hotel Arena aan de ’ s Gravesandestraat 51 biedt een nu-disco en clubhouse-avond met dj Melly Mell (NL) begint van 23:00 tot laat. Melly Mell staat ook in Sinners in Heaven te draaien op Ice Cream samen met Gomes en een special guest. Aan de deur betaal je fl.25,- en kun je van 23:00 tot laat doorfeesten.

Nog een feest dat tot laat duurt is Fluid in de Effenaar aan de Dommelstraat te Eindhoven.
Er zal wat gevierd worden want Fluid bestaat dan 7 jaar. De avond wordt gehost door Lady Aida en John Selway en een live optreden van Terrence Fixmer. Dit verjaardagsfeest kost je fl. 25-

Nog meer jarigen. Mark van Dale viert zijn verjaardag in de «O» in Den Haag. Mark heeft o.a dj-vrienden Jean, Marcello, Enrico en Ton TB uitgenodigd om er een goed feest van te maken. De verjaarsdagspartij duurt van 23:00uur tot 08:00uur. Entreeplrijs fl.25,-.

In Rotterdam wordt ook wat gevierd. Now&Wow staat helemaal in het teken van de cd-release van Now&Wow2 gemixed door Benny Rodrigues (NL) en Joost van Bellen (NL). Allebei zullen ze aanwezig zijn tezamen met de Discotwins (NL), Lacroix (NL) en dj Sneak (USA). Entreeprijs: fl.35,-. Tijdsduur: van 23:00uur tot 06:00uur.


We blijven in Rotterdam voor Nighttown. Hier zullen Lemon8 (NL), Jay Samuel (UK) en Rasheed Benjamin Brown (NL) onderdeel van de avond zijn. Kaarten kosten aan de deur fl. 37.50 en in de voorverkoop fl. 32.50. Puur in Nighttown duurt van 23:00 tot laat.

Rotterdam is hot, oftewel Rotterdam is ON! In .off_corso staan Joachim (NL), Seutek (NL) Robert de Hiro (NL) en man of the evening Jeff Mills. Kaarten zijn nog niet uitverkocht. Aan de deur betaal je fl 35,- om binnen te komen. De Foyer van ON is vanaf 22:00uur geopend, de mainhall vanaf 23:30uur tot 05:00uur. Kaarten zijn te winnen in “WINNEN” Lees in de headlines voor het ON/Hilton arrangement.

Van off_corso naar de Hemkade. High Energy met dj’s van Nederlande bodem Marco V., Jean, Erick E., Chriz, Bas & Ram Spider, Kid Vicious Lucien Foort en G-Double-E.
Of dit feest doorgaat is natuurlijk de vraag van dit moment.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws