De platenkoffer van dj Gomes

Partyscene Redactie | 26 oktober 2001
headlines


De top-10 platen van dj Gomes.


01 Nitin shawny- "Sunset" MJ Cole mix

"Op dit moment mijn nr 1. MJ Cole hoort zeker in mijn top 3 van producers en dit is echt weer een herkenbare Cole tune hele mooie plaat."

02 Stanton Warriors- "Da antidote"

"Ik hou heel erg van dit soort crossover plaatjes een beetje trance achtige break maar daarna een vette breakbeat. Stanton Warriors vaak goed."

03 Kings of tomorrow- "Finally"

"Ik draai ook vaak wat U.S. garage door mijn set en deze zit ook vaak in m'n bak. Dit is z'n mooie plaat met een prachtige vocal. Ik was dit seizoen op ibiza en deze plaat kwam echt heel vaak voorbij. Ik heb goede herineringen aan deze plaat."


04 Jameson- "Urban Hero"

"Een echte underground plaat maar toch wel met een catchy sampel, een floorfiller. Deze zal je zeker vaker horen. Goede opkomende producer die Jameson, hij heetft pas ook een vette remix gemaakt van Maxwell D - serious."


05 Bassement Jaxx- " Just 1 kiss" Sunship remix

"Lekker vrolijk plaatje, voor de dames op de dansvloer.... Just 1 kiss haha!"

06 dj Zinc - "Go dj"

"Een drum&bass-producer die ook 2-step maakt. Een zware plaat met een hele aparte break. Zinc maakt altijd wel goede dingen.
Hij heeft bijvoorbeeld ook de 138 track geproduceerdt, de hit van verleden jaar en ook nog wel een beetje van dit jaar..."

07 Kim English- "Nite life" Armand van Helden mix

"Een klassieker! Ik krijg nog steeds kippenvel als ik deze plaat op zet. Hij is pas opnieuw uitgebracht, vandaar dat hij weer in m'n koffer zit. Deze plaat heeft voor mij echt alles, jammer dat er nog zo weinig van dit soort plaatjes uitkomen."


08 Westside wrekin cru- "It's uk garage" ft. MC Para D., Danii B.

"Een hele vette MC-tune ik hou wel van een beetje mc'en maar het voordeel met een plaat is dat jij kan bepalen waneer hij begint en waneer het weer genoeg is. Veel MC's kunnen moeilijk hun mond houden dit is voor het publiek soms storend."

09 Africanism - "Blockparty"

"Een latinhouse-plaat maar erg feestelijk. Met latinhouse door je zet breek je de boel een beetje vind ik, en het brengt het zomerse gevoel weer ff terug. Hier wordt wordt iedereen vrolijk van!"

10 Square Pusher - "My red hot car"

"Een hele freakty plaat, beetje Aphex Twin-achtig.
Ik durf hem niet altijd te draaien. Ik denk niet dat iedereen hem snapt. De track staat wel op de nieuwe Speedfreax cd en op mijn eigen site, dus check it out!"

Dj Gomes's weekendagenda:

26-10-2001 Speadfreax presents; Ball Masque @ Club MORE
27-10-2001 Ice Cream @ Sinners in Heaven
28-10-2001 Qlic @ MInestry
Voor meer dj Gomes surf je naar www.djgomes.com.

(toegevoegd:26-10-2001/01:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws