ROYAL Report: Wimlex & Máxima @ Las Palmas

Partyscene Redactie | 15 oktober 2001
headlines
Ted Langenbach had voor de gelegenheid een blik dansers en performers opengetrokken en De Hey beukte er lustig op los in een stralende zon, waar het publiek achter de dranghekken stond te wachten op Wimlex en Máxima.

Iedereen kent natuurlijk de foto’s van een volop feestende Máxima, compleet met glas wijn en peuk in hand, dus de verwachtingen waren hooggespannen. We hoopten een dansende Máxima te kunnen zien vandaag, helemaal los op de laatste househits. Maar helaas; niks van dat alles.

Toen eindelijk de koets waarin het paar zat langs de podia met enthousiaste dansers reed, gooide De Hey ABBA’s ‘Dancing Queen’ onder de naald, gevolgd door een vette knalplaat. Geloof maar dat Máxima een grote glimlach op haar gezicht had toen ze opkeek naar De Hey en Langenbach, die hoog boven achter de decks stonden.

Jammer alleen dat ze zo snel weer voorbij waren. Waarschijnlijk omdat het programma erg was uitgelopen stapte het paar snel in de koets, bleef even staan kijken bij een groep dansers, en reed snel weer door naar een ander, oersaai deel van het dagprogramma. Helaas was er geen tijd voor haar om te dansen. Misschien kunnen we het nog eens overdoen na hun trouwpartij in februari volgend jaar?

(toegevoegd:15-10-2001/16:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws