Michel en Irfans verjaardag @ Nighttown, Rotterdam

Partyscene Redactie | 27 september 2001
headlines




De vele aanwezige vrienden en kennissen uit de Rotterdamse partyscene waren in grote getale op komen dagen om de jarigen van vanavond, dj Michel de Hey en NT pr-man annex programmeur Irfan Er, te feliciteren. Weer een jaartje ouder!
[PIC1]
Het is alweer straf een weekje geleden dat dit leuke feestje plaatsvond, niet alleen in de Basement, zoals vorige jaren, maar vooral boven in de grote zaal. Nighttown was dan ook gevuld met een gezelli verjaardagssfeertje. Hier en daar mensen met kadootjes voor het feestelijk duo. Veel verjaardagszoenen werden uitgewisseld. Goed gevulde champagneglazen, uitgedeeld door De Hey’s vriendin Debby. Er stond nog net geen zelfbedieningstafel met drank en bakjes chips, slingers aan de wand en een pick-up in de hoek om plaatjes te draaien. Die eer was weggelegd voor Steve Rachmad. Het moet echter wel gezegd hij een beetje low tempo draaide. Als-ie zo op mijn feestje zou draaien gooide ik hem eruit.
[PIC2]
Nee, dan De Hey zelf. Rie-le-hekst! Vanavond werd weer es duidelijk dat hij niet voor niets een van mijn favorieten van dit moment is. Enerzijds door zijn immer prima sets achter de draaitafels, anderzijds omdat De Hey gewoon een toffe en aardige peer is, wars van enig dj-snobisme. Zijn diskjockey-avonturen op partyeiland Eivisa komen hoorbaar terug in zijn muziek. Dit maakt van hem een nog veelzijdiger dj dan hij al was.
[PIC3]
Terug naar de avond. Tegen enen begon er een soort act op het podium, wat volgens mij een life voorstelling moest zijn van een vechtgame op een spelcomputer. Twee sexy uitziende dames die met menig karateslag en zwaard in de hand een mannetje toetakelen, die keer op keer moet zien dat-ie razendsnel wegkomt. Hij zat vast aan een touw, zodat hij wel erg hoge sprongen kon maken om aan een genadeslag te ontsnappen. Afijn: het klinkt allemaal leuk, maar eigenlijk was er niet veel aan. Te lang en meer van hetzelfde. Michel, gewoon lekker zelf draaien volgende keer.

Men had het duidelijk naar hun zin. Afsluiter Dave Angel mocht het toch al snelle danstempo nog wat opvoeren, waaraan gretig gehoor werd gegeven. Het was voor een vrijdag - altijd een vrij moeilijke uitgaansavond in Rotterdam - opvallend druk. Veel vaste Basementfreaks, persoonlijke vrienden van het jarige tweetal, glaasjes champagne en prima muziek. Wat wil een mens nog meer?

(toegevoegd:27-09-2001/10:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws