House maakt impotent

Partyscene Redactie | 24 augustus 2001
headlines


De studie, uitgevoerd door Roomse onderzoekspsychologen van de ‘Help Me association’, bracht voor het voetlicht dat maar liefst 66% van de Italiaanse clubbers te kampen heeft met seksuele problemen. Nadat ze naar house hadden geluisterd, lukte het niet meer.
De cijfers kwamen naar voren na een onderzoek onder een testgroep van 500 Italiaanse feestbeesten tussen de 16 en 24 jaar oud.
Leider van het onderzoek, Willy Pasini legt uit: “Het sterk ritmische element in combinatie met de afwezigheid van melodie hebben een ongeïnspireerde werking op sexuele gedachten.”
Het onderzoek stelt verder dat house “geestelijke impotentie” veroorzaakt omdat er geen ruimte overblijft om een seksueel verlangen op te bouwen. Onderzoekster Chiara Simonelli: “De muziek die in clubs ten gehore wordt gebracht, veroorzaakt een andere geestelijke toestand.” Zij concludeert dat: “dit het brein verwart en er voor zorgt dat vitale functies in gebreke blijven.” Wij verwachten dat DJ Jean hier nog wel het een en ander aan toe te voegen heeft.

(toegevoegd:24-08-2001/12:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws