Site van de week: Expectmore.nl

Partyscene Redactie | 26 juni 2001
headlinesClub More aan de rozengracht biedt plaats aan diverse organisaties waaronder Club Risk en Speedfreax. De kracht van de club is de horizontale programmering en dit is terug te vinden op de site. 'Horizontal expectations' zien we in het begin intro.

Hoofdpagina is een overzicht van de verschillende vaste clubavonden. M@M op maandag, een avond voor de incrowd om onder een drankje het nachtleven eens flink onder de loep te nemen. Op woensdag de gay georienteerde oud Roxy avond Life. Verder op donderdag de nieuwe clubavonden progress, touch, slipstream en nova. De vrijdag is voor Vanbellen's Speedfreax. De succesvolste avond is de zaterdag gehost door Club Risk, dat elke week weer afgeladen is met de liefhebbers van tech-funk.
Lekker overzichtelijk alle avonden op een rijtje dus en dat is best handig. Verder is de site behoorlijk flashy, overzichtelijk maar toch basic gehouden.

Wil je dus de gehele line-up checken van de More, surf dan naar de More website!. Check trouwens ook Nomads of Arabia , dit is het restaurant boven de More.

(toegevoegd:26-06-2001/15:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws