CYBER JOHAN'S BIRTHDAY

Partyscene Redactie | 18 december 2000
headlines


Bij dergelijke party's is de te verwachten opkomst groot en wordt er doorgaans goed voor de gasten gezorgd. Bij de entree was de gastvrijheid ver te zoeken en verdrongen honderden mensen zich in de striemende kou voor de deur waar geen bescherming te vinden was tegen de elementen. Ook lieten de geheel klant onvriendelijke portiers met regelmaat vrienden en kennissen naar binnen door de voor deze gelegenheid geopende deur; één deur wel te verstaan.
De mensen van de decors hadden wel hun best gedaan en prachtige
kerstdecoratie opgehangen. Ook het bar personeel verdient complimenten. Deze nightreporter spaart gesigneerde hoezen en had de missie om ook een hoes van Carl aan zijn collectie toe te voegen. Al snel was de missie geslaagd en was het wachten op het optreden van 's werelds grootste vinyl kunstenaar. Om 3 uur werd Carl aangekondigd door de mc-er en barste Johans verjaardag echt los. Spelend met de mengtafel, vinyl, draaitafels en het publiek wist Cox een ongekende set neer te zetten met af en toe een nummer wat herkenbaar was, maar grotendeels met eigen producties.
Cox, die voor veel DJ's een groot voorbeeld is en deed wat het aanwezige publiek van hem verwachtte, het dak ging er af!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws