ZirenZ een maand oud

Partyscene Redactie | 25 oktober 2000
headlines


Bij binnenkomst van de Zoetermeerse tent ZirenZ was duidelijk dat meer mensen het idee hadden gekregen een jubileum te vieren. In de grote zaal draaide dj Armin van Buuren een vier uur durende trance-set. Vj R.E.L. (Chemistry) was ingehuurd om het wat kitscherige geheel aan te vullen met aparte afbeeldingen die op een videoscherm werden geprojecteerd.
Op de tweede etage draaide resident dj Eelko Thionville. Zijn garageplaten werden vocaal ondersteund door mc Joe. Gedurende de tweede helft van zijn set zorgde een ‘fluitman’ voor aanvullende muzikale tonen. Dj Joost van Bellen (best twostep dj 1999) volgde hem op.
Alles was tot in de kleinste details geregeld, maar er miste iets.
ZirenZ is de eerste discotheek in Zoetermeer waar nationale en internationale dj’s worden uitgenodigd om de sleur van de top 40 muziek in de huidige uitgaansgelegenheden aldaar te doorbreken. Door middel van een ruim opgezette reclame campagne en de juiste line-up hoopt de organisatie ook bezoekers van buiten Zoetermeer aan te trekken. Of dit gaat lukken zal de toekomst duidelijk maken. Feit is dat het opzetten van een grote uitgaansgelegenheid buiten de hoofdsteden een moeizaam project is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws