Terugblikken met Lieke de Boer (Extrema)

Partyscene Redactie | 31 december 2007
interviews

Respect voor de groene dokter!

Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat we deze maand, samen met een aantal prominenten uit de vaderlandse dancescene, gaan terugblikken op 2007 en vooruitkijken naar 2008. Dj's/producers, collega-journalisten, platenbazen en organisatoren: allen zullen hun hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar met ons delen. Dit keer met Lieke de Boer, als sinds jaar en dag hoofd PR en Communicatie bij Extrema.

Muzikaal hoogtepunt:

Lieke: "Ik kan er toch niet onderuit want ik wil graag mijn respect tonen aan de dokter die elke keer weer de mensen helemaal los kon krijgen in 2007. Dit jaar met koniginnedag ging vanaf de dokter werkelijk waar het dak er af. Allicht draait hij de hitjes maar het werkt en mensen vinden het schitterend. Respect voor de groene dokter!"

Lieke de BoerMuzikaal dieptepunt:

Lieke: "Ik vind het jammer dat er steeds vervallen wordt in de "piemeltjeshouse". Ik vind het een wonderlijk fenomeen. Allicht heb ik respect voor de dj`s maar ik begrijp het publiek niet helemaal, dat ze steeds weer die hitjes als zoete koek happen. Commercieel begrijpelijk, mensen willen gewoon wat iedereen wil. En de sfeer op zo`n podium is ook helemaal happy de peppy, maar persoonlijk denk ik dan altijd er is nog zoveel moois en veel meer verbreding.

Het is niet echt een dieptepunt maar meer een persoonlijke gedachte die wel eens door mijn hoofd spookt. Maarre ik zie iedereen weer op de Future Funk Extrema Outdoor, ons grootste podium. Waar ook ik het ook altijd prima naar mijn zin heb..."

Aanstormend talent:

Lieke: "Ik mag hopen dat onze Extrema music boyz het de komende jaar goed gaan doen. Die zitten niets voor niets bij de Extrema networks daar hebben we alle vertrouwen in: Warren Fellow, Rene Amesz, Rejected, Quince, Petter, Nuno dos Santos, Michael "ille bitch" von L, Master H, Le Clic, Joris Voorn, Infinitize, Funk d’Void, Eva Maria, Eric de Man, Edwin Oosterwal, Darko Esser, Afra Lambada, 16 Bit Lolita`s."

Beste feest van het afgelopen jaar:

Lieke: "Voor mij persoonlijk was dat Solar. Serieus een te gek event met veel verschillende muziek. Intiem, creatief, weer terug naar een harde kern van een event. Infomeel en kleurvol (bizar vette set van Chuckie die jazzy jeff moest overtreffen van dat jaar daarvoor).

Zakelijk gezien was het zeker Fabuleus wat het beste feest was. Staat iedereen mooi van te kijken dat we een FUCKING te gek feest voor 20.000 mensen in de brabanthallen neer hebben gezet. Op een paar schoonheidfoutjes na vind ik dat we het bijzonder goed gedaan hebben en als we het volgend jaar goed doen denk ik dat dit een solid event voor in december kan worden. En daar zijn we best een beetje trots op!"

Voldeed 2007 aan je verwachtingen?

Lieke: "Ja, alles uitverkocht en alles liep goed. We hebben genoten van dit jaar en ons team is super ontwikkeld. We worden steeds beter, niet alleen in de groote maar vooral in de breedte."

Wat moet er beter in 2008?

Lieke: "Alles kan altijd beter. We zijn eigenlijk wel tevreden, maar wat we zeker nog vetter gaan doen is de eindshow met Extrema Outdoor. Dit wordt de afsluiter! Krijg er nu al kippenvel van :)

Cd, mp3 en/of vinyl top-10 van 2007:

mijn favoriete albums op een rij:

Extince nieuwe cd!

Lupe Fiasco

La melodia (trotse hip hop uit eindhoven)

Justice

Rene Amesz

M.A.N.D.Y

Boyz Noise

Yelle-pop-up

Goose

Samin (toen ik hem voor de eerste keer hoorde: daarna was ik er al snel klaar mee gewoon een leuk zomer hitje waar ik op solar stiekem op gedanst heb)

Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws