Terugblikken op 2005 met Truus Trendy

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Beetje jammer dat iedereen blaat hoe geweldig de line-up is,
maar op de dag zelve vrolijk achter de begonia's blijft hangen


Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent dat we deze maand, samen met een aantal prominenten uit de vaderlandse dancescene, gaan terugblikken op 2005 en vooruitkijken naar 2006. Dj's/producers, collega-journalisten, platenbazen en organisatoren: allen zullen hun hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar met ons delen. Dit keer Truus Trendy, anti-fetisjist uit de dancescene en oprichter van de Truus Trendy kledinglijn 'anti-mass-consumption warriorism'. Haar columns (Link2party/GLAMCULT) hebben het afgelopen jaar behoorlijk wat stof doen opwaaien. Uiteraard is het forum bedoeld voor de hoogtepunten van onze bezoekers. Laat ons weten wat jou heeft geraakt in 2005, en wat juist niet.

Muzikaal dieptepunt: Die massale TMF-achtige klote house kan me dit jaar officieel gestolen worden. In het kader van opperste depressiviteit en janken voor het vaderland: BLOC PARTY! Oppervlakkige Engelse schoolpunk met een diep kantje aan tekstueel genot. Inspiratiebron numero uno afgelopen jaar!
Muzikaal dieptepunt: Absoluut de hele urbanmeuk, incluis 50centerig doen en wezen in taferelen van muzikale wansmaak en semi-georganiseerde groepsverkrachtingen op den dansvloer. Ik handel dit niet meer ...
Aanstormend talent: Ik hou het op Truus T. zelf. Maak van stormend dan gelijk kruipend. Maar hou me in de gaten, we gaan oorlog maken ouwe!
Beste feest van het afgelopen jaar: Mijn jaar bestaat uit 52 weken in de toko dus weinig vergelijkingsmateriaal. Maar de conceptjes van Less=More waren dit jaar dope shit en Awakenings blijft immer favoriet, ongegeneerd tandenklappen met kauwgom in de holle kies. Verder zijn er goeie pogingen gedaan met Electro Rockers, beetje jammer dat iedereen blaat hoe geweldig de line-up is maar op de dag zelve vrolijk achter de begonia's blijft hangen. Triestelingen pur sang! En Joost van bellen is ook nog steeds masterlijk bezig als oldscool fuifnicht.
Voldeed 2005 aan je verwachtingen? Al had ik in den beginne weinig verwachtingen, toch bracht 2005 een jaar van creatief geestesgebroed. Mijn eigen Anti_Mass_Consumption_Warriorism!- kledinglijn en hoppa op 27 januari ook nog een eigen technofeestje waar we weer terug gaan naar het snoeihard delen van de waterfles, trippen op de plee en klapkaken zoals ie hoort: AFDELING T, uw gesticht in partyland!
Wat kan er beter in 2006?. Mijn salaris, de lijnbaan, de partymarokkaan en uw kledingkast kan altijd beter.

TT top-10 van 2005
1. Witte sportsok
2. TT Trainingspakgebeurtenissen
3. Alice in wonderlandhaar
4. Oud Hollands taalgebruik
5. Belinda Menthol
6. Schizofrene trekjes
7. Geen decollete
8. Hollandse burka
9. Uppers en downers op Afdeling T.
10. Semi-illegale fuifjes

GLAMCULT
Truus Trendy en Afdeling T (binnenkort on-line)

Terugblikken met Gene Williams
Terugblikken met Olaf Boswijk
Terugblikken met DJ Svendex
Terugblikken met Benny Rodrigues
Terugblikken met Alfred Bos
Terugblikken met Rocco Veenboer
Terugblikken met Guuz Hoogaerts

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws