Binnenstebuiten: 100 % Isis

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
interviews

Mocht ik ooit de ware tegenkomen, wil ik het ouderschap wel overwegen


Wat is je beste plaat, mooiste optreden, inspiratiebron? Hoe maak je een plaat, album, live-act? Vragen die we nu wel kennen. In deze serie van portretten, proberen we dj's en producers op het persoonlijke vlak wat beter te leren kennen. Dit keer de Amsterdamse 100 % Isis, alweer 12 1/2 jaar actief als dj.

Naam: Isis van der Wel.

Woonplaats: Amsterdam is zowel mijn geboorteplaats als mijn woonplaats. Ook zou ik dolgraag in het zuiden van Europa op het platteland een huisje hebben.

Geboren: Ik ben thuis geboren op 29 april 1975.

Gezin: Ik heb een zusje, Jasha genaamd. Samen met haar organiseer ik de All is One evenementen. Met mijn ouders heb ik een heel bijzondere band.

Opvoeding: Mijn ouders zijn bijzonder liefhebbend en ruimdenkend. In eerste instantie hadden ze wel twijfels over een mogelijke carriere als deejay, maar aangezien ze mijn geluk op de eerste plaats stellen en altijd oog hebben gehad voor mijn liefde voor muziek, hebben ze me de ruimte gegeven.

Kinderen: Ik heb absoluut niet de behoefte om een alleenstaande moeder te worden. Mocht ik ooit de ware tegenkomen wil ik het ouderschap wel overwegen.Ik ben erg eigenzinnig en vind het fijn om alleen te zijn

Opleiding: VWO

Jeugdidealen: Mijn jeugdidealen zijn dezelfde als mijn huidige idealen: Een gezonde planeet zowel qua milieu als qua sociale structuur proberen te verwezenlijken.

Karakter: Ik ben erg eigenzinnig en vind het fijn om alleen te zijn. Ben ondanks mijn relatief progressieve ideeen behoorlijk behoudend.

Hoe omschrijven jouw vrienden je? Sterk, intelligent, heftig

Wat vergeten ze dan altijd? Mijn filosofische kant of mijn kwetsbaarheid.

Hobby's: Natuur en kunstEuropa en de VN laten zich de les lezen door Amerika; een land met zo'n bijzonder laag moraal!

Sport: Yoga, hardlopen, fitness

Vakantie: Ik ga veel naar Ibiza en Zuid-Amerika de laatste tijd, maar dat zijn eigenlijk altijd werkreisjes. De laatste keer dat ik echt op vakantie was is al weer jaren geleden.

TV: Ik vind documentaires het meest interessant, maar vind het soms ook leuk om naar een aflevering van Pipi Langkous te kijken.

Vrije tijd: Mijn vrije tijd besteed ik meestal of thuis of in de natuur. Ik drink eigenlijk nooit en ben dus niet echt een bartype, alhoewel ik het Getaway Cafe in Amsterdam wel eens bezoek.

Stad: Amsterdam, vanwege de prachtige binnenstad en de internationale allure.

Bewondering voor? Ghandi. Een 'nederig leider'. De wereld zou zoveel mooier zijn als de mensheid zijn leiders zou kiezen naar aanleiding van hun oprechtheid in plaats van hun economische betrokkenheid. Als de mensheid dit niet beseft, zal ze uiteindelijk ten onder gaan aan haar eigen hebzucht en arrogantie.Ik blijf het liefst mijzelf

Spender of spaarder? Spender

Waar geef je het meeste geld aan uit? Reizen

Waar lig je 's nachts van wakker? Het feit dat Europa en de VN zich de les laten lezen door Amerika, een land met zo'n bijzonder laag moraal!

Wat doe je 's ochtends als eerste? Douchen

Hoogtepunt: Er zijn er meerdere.O.a. enkele momenten met geliefden, diverse optredens/opdrachten, etc

Dieptepunt: Naast alle schoonheid die onze wereld kent, zijn er ook lelijke kanten aan het bestaan die met misbruik, diefstal en verraad te maken hebben. Met deze zaken des levens heb ik ook helaas moeten dealen.Soms vind ik het leuk om naar een aflevering van Pipi Langkous te kijken

Met wie zou je wel een dagje willen ruilen? Ik blijf het liefst mijzelf.

Grootste zonde die je in je leven hebt begaan: Een gestolen fiets gekocht. Ik heb er nooit op kunnen rijden.

Doelstelling dit 'seizoen'? 2004 goed afronden.

Isis
All Is One

Binnenstebuiten-archief:
Pathless
LTJ Bukem
DJ Dame
DJ Marcella
Laidback Luke
Edwin Bazen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws