WTF-momentje: De Selfie-sombrero

Peter Güldenpfennig | 15 september 2014
lifestyle


Stiekem willen we er wel één: een selfie-sombrero! De Engelse ontwerper Christian Cowan-Sansluis heeft samen met computerfabrikant Acer voor de London Fashionweek een sombrero ontworpen om de perfecte selfies te maken. Men neme de frivole kleurtjes en glitter waar Cowan-Sansluis om bekend staat, mixt deze met een formaat sombrero waar je een dorp op kunt bouwen en zorgt voor een uitsparing waar precies een Acer Iconia-tablet in past. Et voila, een niet-zo-heel-erg-fashionable item is geboren.

Met de sombrero op kun je gemakkelijk selfies maken vanuit elke hoek. Geef 'em een draai en hoppakee, weer een nieuw kunstwerk voor op Instagram of Facebook. Ook mooi: met het gevaarte op je hoofd heb je in ieder geval nooit last van een bad hair-day. En mocht je nu echt geen inspiratie hebben voor een selfie, ga je toch gewoon lekker een serie of film kijken op de tablet?

Aan het filmpje te zien nemen Acer en Cowan-Sansluis het item gelukkig ook niet zo serieus. Toch, ondanks dat het nog maar maandag is, gaat hier deze week echt niets meer overheen, of Afrojack moet gespot worden in een Lada.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws