Deel je kledingkast met de sharing is caring fashion app

Eveline Meijer | 16 september 2014
lifestyle


De vrouwen onder ons kennen vast 'Bag Borrow or Steal' van de film Sex and the City nog wel. Met deze website kun je tassen voor een paar dagen lenen of ze gewoon kopen. Maar hoe geweldig zou het zijn als dat ook met andere fashion items kan? De sharing is caring fashion app geeft je deze mogelijkheid. Via je smartphone kun je allerlei fashion items delen met een flinke community aan fashionliefhebbers. Misschien heb jij straks dat ene prachtige jurkje van Chanel voor een paar dagen in je kast hangen!

Community

REWEAR is het bedrijf achter de app met de bijbehorende community. Met de app kun je voor een aantal dagen een fashion item krijgen, die vervolgens naar de volgende liefhebber gaat. Hoe vaak kocht je wel niet een duur vest om hem maar drie keer aan te doen? Nu ligt je kleding nooit meer te verstoffen in de kast, als we de app moeten geloven. Elk item dat je inlegt kun je ruilen tegen een item van een ander.

Abonnementen

Op 2 oktober wordt de app gelanceerd. Je moet er wel een abonnement voor afsluiten. Dat kan gratis, maar je kunt ook voor de elite versie gaan. Bij dit abonnement kun je alleen designer-items inleggen, maar kun je ook een REWEAR-stylist inschakelen en worden al je ingelegde items verzekerd. Bij de gratis versie wordt er fashion van allerlei merken ingelegd. De elite versie kost je €24,95 per maand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws