Schiet fake dj's af in Ghosts N' DJ's

Eveline Meijer | 2 november 2014
lifestyle


Geloof jij niet dat dj's meer doen op het podium dan een knopje indrukken en springen? Of kan je het niet hebben als dit inderdaad het geval blijkt te zijn? Dan is Ghosts N' DJ's echt wat voor jou! In deze game kun je nep dj's neerschieten en een einde maken aan deze fakers.

De dj's in de game zijn bekende artiesten, al zijn de namen wat aangepast. Zo zitten er dj's in als Devil Guetta, Pauly Douchebag en Paris Sheraton. De game probeert via Kickstarter geld op te halen.

Dr. Kucho

Ghosts N' DJ's is een 8 bit game en beschikbaar voor Mac OSX, Windows en Linux. De inspiratie komt van Ghosts'n Goblins en houdt dan ook de retro feel van het origineel, maar je vecht tegen de monsters van vandaag. Je speelt als Dr. Kucho, een dj en producer sinds 1993. Je probeert de groepen neppe dj's die de wereld willen overnemen via de dancescene af te schieten. Helaas hebben deze dj's geen muzikaal talent, maar een magische kracht die ze meenamen van Averno. Deze slechte, magische kracht noemen we geld.

https://www.youtube.com/TCQcQFlUAgw

Demo

In tegenstelling tot veel shooters schiet je niet met geweren, maar met muzikale producten. Dit zijn producten als lp's, cd's en usb-sticks. De game is nu al als demo te downloaden en te spelen. Op dit moment heeft de game twee levels, maar dat wordt nog verder uitgebreid. Uiteindelijk moet Ghosts N' DJ's ook uitkomen op Android en iOS. Volgens de kickstarterpagina is Ghosts N' DJ's ook al te spelen op PS3, PS4 en XBOX 360. Je kunt de game spelen met een toetsenbord en de controllers van de eerder genoemde consoles.

Ghosts N' Dj's is ontwikkeld door Daniel Manzano, beter bekend als Dr. Kucho, Iris, Daniel del Rey en Cristina Cabo. Daniel Manzano zichzelf gemaakt als hoofdpersoon voor de game.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws