Podo: de gemakkelijkste manier om selfies te maken

Eveline Meijer | 5 maart 2015
lifestyle


Een selfie maken is nog een hele kunst en er worden dan ook allerlei hulpmiddelen voor ontwikkeld. Zo kent iedereen de selfiestick wel, al is dit niet de meest ideale manier van een selfie maken. De makers van Podo wilden het anders doen, en dat is ze gelukt.

Podo is een kleine, draadloze camera die je overal op kunt plakken. De camera verbindt via Bluetooth met jouw smartphone en werkt met iOS en Android. Plak het apparaatje op bijvoorbeeld een muur en ga ervoor staan. Op het scherm van je smartphone zie je precies hoe het beeld eruit ziet, dus ook of je goed staat, en na het maken van de foto worden alle afbeeldingen automatisch naar je telefoon gestuurd. Met Podo kun je ook video's en timelapses maken, op exact dezelfde manier.

https://www.youtube.com/0g2TjGyMzmM

Tot twee uur filmen

Het apparaat heeft een 8 megapixel camera, zodat jij altijd scherp op de foto staat. Video's worden in 720p gemaakt. Om Podo te gebruiken, heb je wel de Podo-app nodig, maar deze is gratis te downloaden op iOS en Android. Overigens kun je tot twee uur filmpjes maken met de Podo, voor de batterij leeg is, en heeft hij 4 GB geheugen.

Kom maar op met alle festivals, feesten en shows! Wij zijn klaar om de perfecte selfies te maken!

Podo staat momenteel op Kickstarter, waar je er één kunt scoren voor 89 dollar (tachtig euro). De camera wordt vanaf augustus verstuurd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws