Deze drie zomerapps moet je hebben!

Eveline Meijer | 15 augustus 2015
lifestyle


Heerlijk, die zomer. Elk weekend is er wel een feestje, maar waar? En Nederland is geen Nederland als het niet toch af en toe koud en grijs is, wanneer kun je die korte broek nu aantrekken? Tijd voor een beetje hulp dus. Met deze drie apps kom jij de zomer wel door!

Festival Finder

Wil je naar een vet festival, maar weet je niet welke? In de Festival Finder kun je zoeken op locatie, band, genre en data. Je krijgt meteen alle informatie over een festival, hij verschijnt op Google Maps en je kunt interessante feesten direct delen op Facebook en Twitter. Bovendien word je meteen verteld wat voor weer het wordt en je kunt elk festival opslaan in de app, zodat je hem later gemakkelijk terug kunt vinden.

De Festival Finder is gratis te downloaden voor Android.

Kan ik een korte broek aan?

Als je naar het weerbericht kijkt, vraag je je meestal maar één ding af: kan ik een korte broek aan? Deze app geeft je, heel simpel, het antwoord op die vraag. Dat is dan ook het enige wat hij doet, maar ook het enige wat je écht wilt weten als het om het weer gaat, toch? Je weet vanaf nu altijd zeker of jij een korte of lange broek aan moet doen!

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Mirror

Op een festival heb je meestal geen spiegel bij de hand, en het reflecterende scherm van je smartphone is ook niet ideaal te noemen. Gelukkig zijn daar apps voor! Mirror heeft een knopje om het beeld even stil te zetten, laat je in- en uitzoomen, kan de belichting iets aanpassen en bovenal: het is een spiegel! Check dus nog snel even of je haar en make-up wel goed zitten, of check of die ene zonnebril je wel staat!

Mirror is gratis te downloaden voor Android, maar ook voor iOS zijn er diverse vergelijkbare applicaties.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws