Snapchat voegt muziek-channel toe aan haar service

Mark Hofman | 30 december 2015
lifestyle

Snapchat is lang niet meer wat het geweest is: het idee achter de app is nog steeds hetzelfde, maar er komt tegenwoordig veel meer bij kijken dan korte kiekjes. Je kan het nieuws lezen, verschillende evenementen "bijwonen" en je hebt verschillende channels om in de gaten te houden. Die laatste functie wordt nu aangevuld met een Music Channel, en daar hoort ook dance bij.

Snapchat Music Channel

Via de Discovery tab op de Snapchat app kan je nu het laatste muzieknieuws krijgen op je smartphone. Zoals we gewend zijn van deze functie krijg je snaps, video's en foto's te zien van artiesten, organisaties en publiek. De content wordt door de redactie van Snapchat samengesteld en bevatten highlights van de lekkerste tracks, beste feesten en tofste artiesten van het aankomende jaar.

Verschillende genres krijgen een dag toegewezen en op die manier kan je jouw favoriete muziek op de voet volgen. Spotify is aangewezen als sponsor voor de dienst en dat zie je terug in verschillende slides in de vorm van reclame. Billboard en Rookie zorgen voor de langere artikelen op de functie.

Check het zelf op de Snapchat app door hem hier te downloaden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws