Stijlvolle turntable met streaming-functie van Akai

Peter Güldenpfennig | 25 januari 2016
lifestyle

Laat het maar aan Akai over om iedereen te verrassen met een product wat eigenlijk niemand zag aankomen. Natuurlijk, Pioneer springt in op de groeiende vraag naar kwaliteits-turntables met de PLX-1000 en ook Panasonic brengt het Technics-merk terug met een heuse opvolger van de legendarische SL-1200, de gelimiteerde SL1200GAE en de SL1200G.

Akai BT-500

En Akai, zelf toch ook geen onverdienstelijk merk waar het gaat om audio-apparatuur? Het merk doet het net even anders. Want Akai presenteerde de afgelopen week op de NAMM de BT-500, een turntable die kwaliteit ademt, er stijlvol uitziet en stiekem helemaal van het hier en nu is. 

Draadloze draaitafel

Want Akai heeft de highend turntable geheel draadloos gemaakt. Met andere woorden, het is een draaitafel met streamingfunctie. De platenspeler maakt draadloos verbinding met je speakers via bluetooth. Met andere woorden: wel het luxe geluid van vinyl, niet de lasten van irritante snoeren. 

Prijs en verkrijgbaarheid

De Akai BT-500 is in het tweede kwartaal dit jaar verkrijgbaar, maar een precieze datum is nog niet genoemd. Wel een prijs, en die ligt met 399,- euro lekker laag. Vinyl en een goed geluid voor iedereen dus!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws