Onze nieuwe favo speakers? De JBL Special Editions!

Peter Güldenpfennig | 3 februari 2017
lifestyle

Op de redactie van Partyscene zijn we constant bezig met toffe gadgets en gear. Of we schrijven erover, of we zijn ermee aan het stoeien om er later iets over te schrijven. Hoe dan ook, het zit in ons DNA. Net als lifestyle (afgezien van de typische sloddervos die praktisch elke redactie kenmerkt). Dus als gear en lifestyle gecombineerd worden, dan worden we daar heel vrolijk van.

JBL Special Editions

Dat we gek zijn van de draadloze speakers van JBL mag duidelijk zijn. We gaan stad en land af met hun handzame speakers, ook als we wat meer power nodig hebben. Dat hun speakers nu in limited editions uitgebracht zijn stemt ons behoorlijk vrolijk. We stellen ze even voor:

Squad

De Squad-lijn drappeert de speakers van JBL in camouflage. Dit ziet er stoer uit en geeft de speakers een andere identiteit dan de reguliere versies. 

Malta

Met dit design voorziet JBL de speakers van een geheel eigentijds uiterlijk. Niet te opvallend en toch met een geheel eigen smoel, erg vet!

Mosaic

Het Mosaic-design doet denken aan die van Malta, maar is qua kleurgebruik iets zachter. Het patroon is daarbij ook erg mooi.

De speakers zijn zoals gezegd special editions, dus brengen een eigen stempel mee, naast dat de speakers zelf al behoorlijk vet zijn natuurlijk. Dus als je geïnteresseerd bent in bovenstaande designs, race dan door naar de website van JBL waar je deze speakers met het design van jouw keuze kunt aanschaffen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws