Eén tweet van Beyoncé is 1 miljoen dollar waard

Mark Hofman | 5 april 2017
lifestyle


Still uit 'Lemonade'

Beyoncé is een invloedrijke vrouw, maar dat hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Ze is niet alleen een getalenteerd muzikant maar ook een groot voorbeeld voor miljoenen mensen wereldwijd. Vooral vrouwen raken massaal geïnspireerd door  Queen B en op sociale media is ze zo immens. Zo groot zelfs, dat elke post van de wereldster één miljoen dollar waard is. Dat zet onderzoeksbureau D'Marie Analytic, die er een mooi overzicht van maakte.  

Beyoncé's posts hebben waarde van één miljoen dollar 

Op Instagram is Beyonce een van de grootsten met 99 miljoen volgers. Wanneer we alle volgers op al haar accounts optellen, staat ze op de 22e plek. Toch is haar commerciële waarde dankzij clicks, interactie en bereik ongevenaard. Het bureau laat aan Time het volgende weten: 

'Beyoncé's primeurs van content weten een gekte te creëren onder haar volgers. Less is more is overduidelijk van toepassing bij de artieste.'

Dat ze invloedrijk is op social media werd afgelopen jaar maar eens goed bevestigd. Toen ze een Instagram post publiceerde met het nieuws dat ze zwanger was, werd de foto 11 miljoen keer geliked. En dan spring jij al een gat in de lucht bij 100 likes...

Haar album 'Lemonade' dat vorig jaar uitkwam, wordt door veel beschouwd als een waar kunstwerk! Beluister het hieronder!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws