7 items die je als internettroll niet mag missen

Partyscene Redactie | 7 augustus 2018
lifestyle

Wanneer je op een warme zolderkamer zit te zweten achter je samengestelde master race pc en scrollend zit te haten op de shitposters van Reddit, 9gag of 4chan, moet je dit wel in stijl doen. Bij Partyscene zijn we de slechtsten niet en willen jou onderscheiden van de normies. We kwamen tijdens onze zoektochten op de interwebz heel wat aparte producten tegen, die je niet kan missen als je een meme connaiseur bent.

Het 'Send Nudes' shirt
Bestel hem hier.

Misschien de meest irritante meme van het jaar 2017, maar stiekem lach je iedere keer weer om de verstopte 'Send Nudes' berichten in filmpjes. Ook dit shirt is heel tactisch ingesteld. Geef deze aan je crush en leg uit dat je de punten aan de uiterste zijden moet verbinden met je vingers. Hiermee heb je én een grappige meme én de kans om haar - na goedkeuring natuurlijk - aan te raken.

Het 'Uncle Dolan' shirt
Bestel hem hier

De mislukte versie van een Disney figuur heeft al lange tijd rondgezworven over het internet. Een waar cultfiguur is het geworden en zijn avonturen worden per dag aangevuld op fora en op Youtube. Dolan is perfect om mee rond te lopen in huis en bij je volgende hackathon.

Reddit graffiti Joy-con skin
Bestel hem hier.

Op Reddit worden wel vaker experimenten gedaan. Hoewel je liever je 'master race' support, moet je Nintendo Switch er ook speciaal uit zien, dus hoe beter dan met de graffiti van Reddit? U w0t m8?

De eetbare piemel
Bestel hem hier.

Stel, een flametroll komt je thread in, maar je hebt een moraal en doxt hem niet. Dit terwijl je weet dat het Mitchell, je 12 jarige buurjongen is. Stuur hem een anon choco piemel om hem vriendelijk "Eat A Dick" te zeggen. De piemels zijn glutenvrij, biologisch en komen met anoniem kaartje indien je dat wenst. 

'Hans, get ze flammenwerfer'
Bestel hem hier.

Hoewel het waarschijnlijk alleen handig is bij een post-apocalyptische setting met zombies of reuzenspinnen, is een portable vlammenwerper ook wel een mooie gadget voor in je batcave. Hoe legaal het is, weten wij eigenlijk ook niet helemaal, maar hij komt wel in hele sicke kleurtjes!

Het 'Dickbutt' shirt
Bestel hem hier.

Dickbutt is het symbool van 9gag geworden. Na de aardappel aan het einde van een lange post ter verontschuldiging en de banaan om een grootte aan te geven, duikt deze meme overal op op het platform. Dit terwijl de Dickbutt officieel geclaimd was door 4chan en later Reddit. Support je favoriete mythische wezen met een shirt.

*Bonus: 'Pepe' masker
Bestel hem hier.

Hoewel Pepe al dood is verklaard, wordt hij nog heel erg gemist. Door de shitposters is de waarde van 'Rare Pepe' ook enorm gedaald op de beurs. Daarom kun je ter aandenken dit masker opzetten om de wereld door de ogen van Pepe te zien. #RIPPepe

Als we nog artikelen missen, laat dan een comment achter onder dit artikel op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws