De 5 beste festivalcadeaus

Partyscene Redactie | 30 november 2017
lifestyle

De feestdagen komen er weer aan, en dat betekent cadeautjes. heb je nog wat leuke cadeaus nodig? Check dan deze originele items voor de echte festivalganger.

Ananas-zwemband

De ananas is hard op weg het symbool van een generatie te worden, en maakt al regelmatig een verschijning op festivals. Maar handig is het niet, zo’n prikding als festivaltotem meeslepen. Deze opblaasbare ananas is een mooi alternatief. Makkelijk in de lucht te houden om te zorgen dat je vrienden je overal vinden, en als je hem even niet nodig hebt laat je hem gewoon leeglopen. Handig!

Portemonnee met powerbank

Als er iets is waar je op een meerdaags festival mee worstelt, dan is het wel de gebrekkige accu van je telefoon. Deze charmante portemonnee heeft een ingebouwde powerbank. Zo kun je je telefoon de hele dag gebruiken en als hij leeg is, laadt je hem simpelweg in je eigen wallet op. Niet meer wachten bij oplaadpunten dus, maar gewoon doorfeesten.

Drinking 'mens-erger-je-niet'

Zakt het feestje een beetje in, haal dan dit cadeau uit de kast. Met het ‘mens erger je niet’ drankspel zit de sfeer er snel in. Of in ieder geval is iedereen snel dronken genoeg om te zorgen dat het niet meer uitmaakt wat de sfeer is.

Survival kit voor festivals

Deze leuke verrassing bevat hele handige dingen voor op een festival, zoals oordopjes, pleisters, wc-bril covers (je weet dat je ze nodig hebt) een neptattoo, kleurrijke haarkrijtjes en een fluitje, voor het geval je vrienden dat niet op hun vingers kunnen. Zo zijn jullie zonder twijfel het kleurrijkste en lawaaierigste groepje in het publiek.

Festival schoenbeschermers

Ken je mensen die zo gesteld is op hun vlekkeloze, gepimpte sneakers dat het tijdens ieder modderig festival voor gezeur zorgt? Geef ze deze super handige en ietwat genante schoenhoezen. Wat voor weer het ook wordt, ze hebben gegarandeerd schone schoentjes.

Hier vind je overigens nog meer inspiratie voor leuke en originele cadeaus - https://www.cadeautjes.nl/originele-cadeaus om te schenken tijdens de feestdagen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws