Dit is de ultieme festival outfit

Partyscene Redactie | 1 juli 2019
lifestyle


De zomer is officieel begonnen, wat betekent dat het festivalseizoen van start is gegaan. Het belooft een mooi seizoen te worden, gezien de dagen alleen maar warmer worden. Nú is de enige vraag wat je gaat dragen, en welke accessoires je mee moet nemen naar het festival. Tijd om jouw garderobe festival proof te maken met items die zorgen voor echte eye catchers tijdens de zomerfestivals.

Jouw festival outfit start met een mooie spijkerbroek. Mits de temperaturen het toelaten. Light blue jeans zijn perfect voor de zomer door de lichte kleur van het doek. Gecombineerd met een aansluitende slim fit is dit de spijkerbroek voor de zomer. Een voorbeeld van een ultieme zomerse jeans is de Replay Anbass 909. Ga je voor comfort en afwerking, dan moet je bij PME Legend zijn. Het nieuwste PME jeans model, de Curtis, is extra zacht afgewerkt. Ideaal om te dragen tijdens een festival.

De hitte en menigte zorgen ervoor dat je snel gaat zweten, en daarom zie je dat de meeste mannen geen lange broek en lange mouwen dragen. Tijdens een festival wil je zo min mogelijk kleding aan hebben, dus een korte broek en T-shirt zijn meer dan genoeg. Wat nu helemaal in is, is een all-over-flower print, zoals de Miami Loomshirt van het merk Superdry. Dit type shirt geeft echt een summer vibe. Gooi een light-blue washed shorts eronder, zoals de CHASIN’ Ross.S Surrey, en je outfit is bijna af. 

Maak je outfit compleet

Om een stap verder te gaan en de outfit completer te maken, gaan we wat accessoires aan de outfit toevoegen. Dit geeft de outfit net die ene extra touch, zonder dat je te veel kleding aanhebt. De eerste accessoire is een fanny pack. Het geeft de outfit niet alleen een extra dimensie, het is ook erg handig om je spullen, zoals je mobiel en sleutels, in op te bergen, zodat je die niet zult verliezen tijdens het dansen. De tweede accessoire is een zonnebril. Een must-have accessoire, tijdens de zonnige dagen. De derde en laatste accessoire is een pet. Petten zijn niet voor iedereen weggelegd, maar superhandig om je ogen te beschermen, net als zonnebrillen. 

Er zijn natuurlijk ook andere accessoires de je outfit net die ene touch geven, zoals een riem, sokken of sleutelhanger, maar de drie bovengenoemde accessoires zijn op dit moment de meest voorkomende trend op festivals. 

De juiste sneakers zijn een must! Want naast chillen in het gras moet je toch echt een dansje wagen of een drankje doen voor bij het podium. Kies bijvoorbeeld voor de Old Skool Vans. Of wat dacht je van de retro Converse All Stars? Ook met Nike Air Max zul je nooit mis zitten. Of je nu naar een techno, hip hop of pop festival gaat, met deze schoenen keuze heb je de perfecte sneakers die bij jou en je favoriete muzieksoort passen.

Hopelijk hebben wij jou een beeld gegeven hoe jij fresh kan zijn op een festival. Het enige dat we nog te zeggen hebben is, haal je festival outfit, maak je klaar en geniet van de warme, zomerse festival dagen.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws