It's about to get raw met nieuw raw hardstylelabel Nightbreed

Peter Güldenpfennig | 17 februari 2015
music


Het hoge woord is eruit: De wereld is een nieuw raw hardstylelabel rijker! Nightbreed heet het label, en is een initiatief van Endymion.

Endymion heeft maanden gewerkt om Nightbreed te lanceren. Verwacht echter geen plat getreden paden, want Nightbreed staat vooral voor diversiteit, frisheid en een open mind. Dit allemaal binnen het kader van raw, wat breder is dan je in eerste instantie dacht. Echter weet Endymion zelf al bijna twee decennia overeind te blijven in de hard dance en daarbinnen ook flink te groeien, dus als iemand in staat is een dergelijk label te beginnen, dan zijn zij het wel.

Endymion & High Voltage - 'About To Get Raw''About To Get Raw'

Eerste wapenfeit is de samenwerking tussen Endymion en High Voltage. De track draagt de alleszeggende titel 'About To Get Raw' en geldt als de introductie van het label. 26 februari komt 'ie uit via jouw favoriete downloadportal.

Tof is trouwens dat Nightbreed niet een 'ons'-ding is, maar een wij-ding. Het hart zit op de juiste plek dus, en als we op de discografie van Endymion afgaan komt het met de releases ook helemaal goed. De rest is aan jou!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws