Check die track: Shaun Frank & KSHMR – 'Heaven (Ft. Delaney Jane)'

Mark Hofman | 26 september 2015
music


Shaun Frank en Delaney Jane maken weer een klapper van een track. Waar ze een tijdje geleden een hit hadden met 'Shades of Grey' samen met Oliver Heldens, hebben ze nu een heerlijke track gemaakt met KSHMR.

'Shades of Grey' was een keiharde hit van Oliver Heldens, Shaun Frank & Delaney Jane en tja, als je een hit hebt gemaakt en de samenwerking gaat goed, waarom dan niet nog een track? Oliver Heldens was dit keer niet van de partij maar KSHMR zag het zitten om ook een track te maken met de twee. De samenwerking komt als een verrassing aangezien KSHMR nou niet bepaald in het stijltje future house past. Toch is het een future house track geworden en nog een goede ook.

De track begint met een paar akkoorden om vervolgens de stem van Delaney Jane te begeleiden. De stem van de zangeres past heel goed bij de melodie en, net als in 'Shades of Grey', zijn de vocals ook heerlijk om naar te luisteren. Wanneer het opbouwen naar de drop begint komt er een pluck-sound kijken die in een heerlijke lead is verwerkt en ook  doorgaat in de drop. De drop is dus voorzien van een pluck sound en wordt ondersteund door een lekkere en een niet te harde kick. Dat Shaun Frank verantwoordelijk is voor de melodie is heel erg te merken aan de baslijn aangezien deze heel erg lijkt op dat van 'Shades of Grey'. Dat KSHMR zich vooral met de drop heeft bezig gehouden is wat minder duidelijk aangezien dit een hele andere kant is van de producer, maar zodra je goed luistert hoor je de echte KSHMR sound voorbij komen en is het plaatje compleet.

De track is tof geworden en knap in elkaar gezet. Zowel KSHMR als Shaun Frank behouden hun eigen sounds zonder dat het nummer alle kanten op gaat. Pak een drankje, leun achterover en luister lekker naar deze track:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws