Check die track: Teknoclash – 'Cut That'

Mark Hofman | 30 oktober 2015
music


Begin dit jaar zag een gloednieuw label het daglicht: MXUP Records. Het label ging hard van start met 'Awakenings' van het Nederlandse dj-duo Dirt Delux en later bracht N-Sure een toffe future house track uit op MXUP. Teknoclash heeft  er recent een nieuwe track uitgebracht. Wij checkten de track!

De mensen die denken dat Teknoclash daadwerkelijk techno maakt, zitten er goed naast. 'Cut That' is alles behalve techno en past prima in het hokje van electro house. De track start met claps en wordt vervolgens voorzien van een krachtige melodie. De synths van de melodie doet ons een beetje aan hardstyle denken, maar dat zien we eerder als iets positiefs dan negatiefs. De build-up naar de drop bevat harde snares en een gefilterde melodielijn. Wanneer de track tot zijn climax komt opent zich een vrolijke harde drop die ondersteund wordt door een lekkere aanwezige kick.

Waar de track van N-Sure wellicht geen klapper was voor in de club, is 'Cut That' dat wel. Een heerlijke track waar je lekker op los kunt gaan. MXUP laat met verschillende releases zien dat ze heel divers zijn en dat is iets wat we alleen maar kunnen waarderen. Zoals altijd: recommended, dus hard draaien!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws