Eindelijk! Het Masters of Hardcore-anthem is er!

Wouter de Vink | 15 maart 2016
music

The goddess of hardcore, beter bekend als Miss K8, mag weer een anthem achter haar naam schrijven. En wat voor één! Samen met MC Nolz kreeg de Oekraïense dj de eer om het nummer van het feest der hardcorefeesten, Masters of Hardcore, te maken. Het is een beetje anders dan we van de voorgaande anthems zijn gewend, maar het resultaat mag er zeker wezen! Bovendien zit er ook nog een toffe videoclip bij.

Masters of Hardcore - Raiders of Rampage

Deze track heeft alles wat we van een MOH-anthem mogen verwachten: een catchy melodie, dikke synths en een drop van ‘heb ik jou daar’. Maar ook de sirene is typerend voor dit nummer. Het grootste kenmerk is natuurlijk die paar woorden aan het einde van de build-up: 'Masters. Of. HARDCORE!' Toch heeft deze plaat een typisch Miss K8-jasje. De melodie maakt wat plaats voor een kick en dat is het grootste verschil met voorgaande anthems. Je hoort simpel gezegd meer het tikken van een trommel als de kick voorbij komt, maar hier zit wel een zieke distortion onder. Wat wil dit technische geneuzel nou allemaal zeggen? Dat wij wel kunnen garanderen dat je die bass enorm zult voelen als dit anthem volgende week zaterdag door de Brabanthallen knalt! En Art of Dance kennende zal er tegelijkertijd vast wel een lading vuurwerk door de zaal heen schieten.

Hardcore-liefhebbers hebben natuurlijk al lang hun ticket voor Masters of Hardcore - Raiders of Rampage in the pocket. Heb jij dat nou nog niet? Wees er dan snel bij, want sinds enkele jaren verkoopt het feest steevast uit. Uiteraard zijn wij er ook bij! Tickets kun je hier halen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Miss K8 en MC Nolz samen een anthem mogen maken. Welke gabber kent nou het Dominator - Metropolis of Massacre-anthem niet? Ook hier zat een aardige videoclip bij:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws