Bernie Sanders gebruikt Diplo

Mark Hofman | 5 april 2016
music

Terwijl wij in Nederland bezig zijn met het hele verhaal rondom Oekraïne, lekker genieten van de allereerste warme dag en afscheid nemen van Johan Cruijff, is in Amerika de strijd om het presidentschap elke dag keihard bezig. Eerder lieten dj's uit de scene hun mening over de kandidaten al klinken, maar nu gebruikt Bernie Sanders ook nog eens muziek van Diplo in zijn campagnefilmpje.

Bernie gebruikt Diplo

Presidentskandidaten doen er alles aan om zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor hun campagne en halen daarvoor alles uit de kast. Zo heeft Bernie Sanders in zijn laatste promotievideo een track gebruikt van onze grote vriend Diplo, het gaat om de track 'Revolution'. De track is samengemaakt met Faustix, Imanos en Kai en is één van de vele hits van de producer geweest.

Diplo heeft zich al publiekelijk uitgesproken op social media over zijn support aan Sanders en met die gedachte is het dan ook geen rare stap dat de producer toestemming heeft gegeven voor het gebruik van zijn track.

Bernie for president

De video laat veel lachende mensen zien, een blije Bernie Sanders en vooral veel aanhangers krijgen de aandacht. De track van Diplo past er helemaal heerlijk bij, waardoor het filmpje je eigenlijk nog een goed gevoel geeft ook. Want laten we eerlijk zijn: een man op leeftijd die zijn hand opsteekt wanneer de drop komt, dat is toch leuk? Check de video hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws