Dj Diephuis volgt zijn hart met bijzondere collab

Martijn Bastianen | 6 april 2016
music

Dj Diephuis heeft een track opgenomen met R&B-legende Jocelyn Brown. De Rotterdamse dj had een demo opgestuurd in de hoop dat Brown wilde samenwerken. Met succes! Ze hebben samen het nummer ‘Don’t Quit (Be A Believer)’ geproduceerd.

De Rotterdammer maakt al jaren veel muziek met invloeden van techno, latin, soul en afro en vandaar zijn keuze om samen te werken met Jocelyn Brown. De zangeres heeft een krachtige soulstem die je in de track ook goed terughoort. 

Totstandkoming

Dj Diephuis wilde zijn hart volgen en stuurde zijn demo op. Nu, twee jaar later, komt de officiële track naar buiten met als boodschap: an enlightening answer to the sadly troubled times we’re living. Hij is er trots op: ‘Deze plaat is het schoolvoorbeeld van je dromen achterna gaan en waarmaken, als je er maar in gelooft en doorzet.’

Het nummer is een heerlijk soul-nummertje geworden. De stem van Brown gaat goed samen met de uptempo beat. Groovy, funky en soulful, deze track heeft het allemaal! Benieuwd naar de track? Klik dan hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws