De nieuwe remix van Afrojack is... apart!?

Wouter de Vink | 1 juni 2016
music

De nieuwe remix van Afrojack

Afrojack laat de laatste tijd enorm veel van zich horen, letterlijk. De Nederlandse dj draait de ene na de andere nieuwe track en zo af en toe komt er een rip van een enthousiaste fan online. Maar nu heeft Afrojack zelf een preview geüpload van zijn nieuwe remix. Check ‘m hieronder!

LEES OOK: Afrojack in de Mysteryland Holy Ground Caming line-up

Dat Afrojack de laatste tijd experimenteert met zijn sound is wel duidelijk. Deze nieuwe ‘Panda’-remix, van Desiigner, is hier misschien nog wel het beste voorbeeld van. Een trap-track, waarvan wij denken dat deze nog op vele festivals door de speakers zal gaan knallen. Moshpit-time!

Afrojack goes techno

Onder hetzelfde mom van experimenteren, gaat Afrojack op Mysteryland een techno-set draaien. Juist ja, techno! Dit gaat hij samen doen met niemand minder dan Benny Rodrigues. Afrojack liet al eerder weten enorm naar deze set uit te kijken: 'Benny Rodrigues is de eerste die me heeft geïnspireerd om dj te worden. Vandaag de dag is hij nog steeds mijn favoriete house- en techno dj. Ik vind het daarom een eer en een fantastische ervaring om back-to-back met hem te draaien.'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws