Martin Garrix brengt track uit voor het E3 Gaming Event

Thomas Keulemans | 10 juni 2016
music

Martin Garrix produceert de track 'Oops' in het kader van E3 Worldwide Gaming Event

E3 is de belangrijkste week van het jaar voor videogamefans over de hele wereld. Het evenement vindt jaarlijks plaats in het Los Angeles Convention Center in LA en wordt dit jaar voor de 19e keer gehouden (14-16 juni). Niemand minder dan Martin Garrix, zelf ook groot gamefreak en vooral fan van Mario Kart, heeft zich nu verbonden aan het evenement.

'YouTube Live at E3'

Garrix heeft een gloednieuwe track geproduceerd die maandag 13 juni in première zal gaan. Het is de 'theme track' voor de 12-uur durende 'YouTube Live at E3' marathon', geproduceerd en gehost door Geoff Keighley (van The Game Awards). Geïnspireerd door zijn liefde voor de 8-bit videogame-soundtracks, dook Garrix de studio in om 'Oops' te produceren: een track die de passie en energie van de gaming-community laat zien. Beter kan het niet, want het nummer is in elkaar gezet vóór gamers, dóór een gamer (Garrix zelf) én met behulp van geluiden die rechtstreeks uit videogames komen en door de gaming-wereld geïnspireerd zijn.

'Ik ben heel erg vereerd om samen te mogen werken met YouTube om zo een rol te kunnen spelen in het vieren van de toekomst van de video game-industrie op de E3,' 

aldus Martin Garrix.

LEES OOK: Martin Garrix' nieuwe retro-achtige track is geweldig

'Oops!'

Zijn track 'Oops' zal dus maandag 13 juni voor het eerst te horen zijn. (Game) fans krijgen het nummer gratis aangeboden op alle grote muziekdiensten, maar ook gewoon via de website van Garrix: MartinGarrix.com.

Bekijk hieronder alvast het exclusieve video-interview met Martin Garrix over zijn liefde voor de gaming-industrie en het produceren van de track 'Oops'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws