Tiësto en Jauz droppen samen bass-house track op EDC

Thomas Keulemans | 20 juni 2016
music

Nieuw werk van Tiësto, collab met Jauz

EDC (Electric Daisy Festival) is voor veel dj's bij uitstek een perfecte plek om nieuw werk aan het Amerikaanse dance-publiek te laten horen. Een nieuwe release, of een track die nog under construction is. Zo ook Tiësto, die afgelopen weekend tijdens EDC samen met Jauz op het podium stond op de Kineticfield-stage.

Jauz

De 21-jarige Amerikaan Jauz is afkomstig uit Los Angeles en valt lastig in een hokje te plaatsen bij één bepaald genre. En dat is dan ook meteen zijn meest bepalende kenmerk: Jauz (die eigenlijk Sam Vogel heet) stelt dat muziek geen grenzen kent. In Amerika is Jauz al een stuk bekender dan bij ons in Nederland. In 2014 verscheen hij op het EDM-toneel met de plaat 'Feel The Volume', en in 2015 releaste hij al enkele tracks op Spinnin' Records, waaronder 'Deeper Love'. Hij remixte enkele dikke tracks (zoals 'Hella Hoes') , waardoor hij een graag geziene dj is in de Amerikaanse party scene, zowel in clubs als op festivals. Namen als Diplo, Arty en Skrillex supporten hem bijvoorbeeld al.

Bass-house track

Zijn talent ging kennelijk ook niet onopgemerkt aan Tiësto voorbij, die met hem de studio indook om een vette bass-house productie op te nemen. Deze ID-track, nu nog zonder titel, lieten de twee dit weekend voor het eerst horen op EDC Las Vegas. Check that sound en oordeel zelf of jij het wat vindt…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws