Marshmello is Tiësto volgens Google

Rick Francissen | 16 augustus 2016
algemeen

Tiësto Marshmello

De mysterieuze sfeer rondom de identiteit van Marshmello leek even zijn hoogtepunt te hebben bereikt. Niets is echter minder waar nu ook zelfs Google zich gaat bemoeien met dit raadsel.

Marshmello is Tiësto...? Aldus Google

Marshmello is nog steeds een onbekend persoon. Met al aardig wat geruchten en zogenaamde bewijzen zou de discussie toch een keer tot een einde moeten komen. De tatoeage op het been van de dj lijkt bijvoorbeeld verdacht veel op die van Dotcom.

Ook Tiësto speelt het spelltje goed mee. Zo deed hij het Marshmello masker af tijdens EDC Las Vegas. Het is dan ook logisch dat de geruchten dat hij Marshmello zou zijn echt bizar toenamen. Google voedt dit gerucht op het moment ook flink.

LEES OOK: Identiteit Marshmello eindelijk onthuld

Google weet alles

Op een tweet van Marshmello is namelijk te zien dat Tiësto wordt weergegeven wanneer er op tourdata voor Marshmelllo gezocht wordt. Opvallend genoeg is de zoekopdracht die de mysterieuze dj heeft ingevoerd niet meer hetzelfde in de resultaten. Tiësto staat vervolgens wel weer bij zoekresultaten wanneer er gewoon naar Marshmello gezocht wordt.

Hoe Google de relatie legt tussen de twee is onduidelijk. Het is in ieder geval erg opmerkelijk wat het weer net iets waarschijnlijker maakt dat Tiësto inderdaad Marshmello zou kunnen zijn. 

Beeld via stream EDC Las Vegas en EDM Fact

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws