Een kijkje in het drukke leven van Felix Jaehn

Thomas Keulemans | 30 juni 2016
music

Life is busy voor Felix Jaehn

Het gaat goed met Felix Jaehn! De nog jonge Duitse dj/producer (21) is 'living the life'! Vorig jaar brak hij immers internationaal door met de hit 'Ain't Nobody (Loves Me Better)' samen met Jasmine Thompson. Als hij niet druk bezig is met het produceren van nieuwe hits, dan heeft hij nog altijd zijn ontzettende drukke tourschema, dat hem de hele wereld over laat reizen.

Remixes en collabs

Felix Jaehn is sinds het succes van 'Ain't Nobody' ook erg druk bezig geweest met het maken van remixen en het aangaan van collabs met andere dj's en producers. Zo remixte hij 'Cheerleader' van OMI en was de bijzondere collab met Steve Aoki en Adam Lambert 'Can't Go Home' ook direct een vette hit. Eens even zien wat Felix verder nog allemaal doet, want daar zijn we wel benieuwd naar geworden!

Always on the go

Vorige week crosste hij nog door zo'n beetje heel Noord-Amerika, voor festivals aan zowel de oostkust als de westkust en nu is hij alweer te vinden in Europa.

 

Enjoying SF before leaving for Paris tomorrow! ✌️

Een foto die is geplaatst door Felix Jaehn (@felixjaehn) op

 

EK Voetbal

Hij produceerde samen met landgenoot en musicus Herbert Gronemeyer 'Jeder für jeden', het officiële EK lied van het Duitse voetbalelftal, om het team extra te steunen in hun jacht op de titel.

 

#NIRGER #EURO2016 #JederfuerJeden

Een foto die is geplaatst door Felix Jaehn (@felixjaehn) op

 

Hanging With Friends

Coole vrienden heeft hij genoeg en daar maakt hij maar al te graag een dolletje mee! Zoals met Martin Garrix en Steve Aoki... om er maar eens twee te noemen.

 

💃💃💃 @martingarrix @steveaoki

Een foto die is geplaatst door Felix Jaehn (@felixjaehn) op

 

Hij blijft bescheiden, zelfs in een volgepakt stadion met fans

Felix is een bescheiden baassie, die niets 'for granted' neemt in het leven. Hij staat er om bekend altijd erg veel dankbaarheid naar zijn fans uit te spreken.

 

THANK YOU!! -- 📷: @niclas_ruehl

Een foto die is geplaatst door Felix Jaehn (@felixjaehn) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws