NICE! Een nieuwe collab van Hardwell en Armin van Buuren

Wouter de Vink | 3 augustus 2016
music

NICE! Een collab van Armin van Buuren en Hardwell!

Armin van Buuren en Hardwell zijn al jaren één van de grootste dj’s ter wereld. Beide heren hebben een overvolle agenda, door de vele boekingen over de hele wereld. Toch hebben de twee tijd weten te vinden voor waar het natuurlijk allemaal om draait: muziek! De Nederlandse dj’s hebben de krachten gebundeld voor een collab en deze heb je misschien al voorbij horen komen. Check het resultaat hieronder!

LEES OOK: Beleef het hele festival terug met Tomorrowland 365

Op Tomorrowland draaide Armin van Buuren voor het eerst de samenwerking tijdens zijn set. Hardwell stond – tot teleurstelling van velen – niet op het Belgische festival, maar wel aan de andere kant van de oceaan. En daar kreeg het publiek van het mega grote Lolloapalooza de plaat ook te horen. Inmiddels is deze ID – want de naam is nog niet bekend – geript en op Soundcloud al te horen.

Armin van Buuren & Hardwell komen met nieuwe collab

Het is dus nog even afwachten tot deze collab daadwerkelijk gereleast word en wanneer er een officiële preview beschikbaar is. Overigens is dit niet de eerste samenwerking tussen de twee. Hardwell en Armin van Buuren doken al eens eerder de studio in en daar kwam ‘Off The Hook’ uit rollen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws