Beyond Festival haalt uit naar Berghain

Rick Francissen | 3 augustus 2016
algemeen

Berghain kopie Berghenk bij Beyond Festival

Berghain is ongetwijfeld ’s werelds meest mysterieuze club. Weinig mensen hebben de binnenkant van deze techno-tempel gezien en dat komt allemaal door het beruchte deurbeleid. Beyond Festival, wat in het laatste weekend van juli in Brabant gehouden werd speelde hier mooi op in.

Berghain bij Beyond festival

Op het festivalterrein van Beyond Festival is er alle ruimte voor creatieve uitspattingen en manieren om te genieten. Zo is er een speelweide waar je jezelf kunt laten gaan, zijn er uiteraard stages waar je kunt genieten van een handjevol dj’s en is er Berghenk waar je, net als bij club Berghain in Berlijn je tijd kunt verdoen in de wachtrij om vervolgens te worden geweigerd aan de deur.

De minuscule kopie van het fenomeen uit Berlijn was door de organisatie van Beyond tot in detail uitgewerkt. Een flinke wachtrij en een tent achter de ingang waar een dj Rens Mors twaalf uur lang voor niemand maar zichzelf heeft staan draaien (zie onderstaande video). In tegenstelling tot de echte Berghain ging je op Beyond festival dus gewoon in de rij staan om de echte ‘Berghenk-experience’ te krijgen, namelijk wachten, wachten, wachten en vervolgens niet binnenkomen.

LEES OOK: Word jij Club Berghain binnengelaten? Probeer het zelf!

Met de ervaring die je op Beyond festival op hebt kunnen doen kan het bijna niet meer mis gaan wanneer je de volgende keer in Berlijn naar Berghain gaat. Anders kun je altijd nog via de bovenstaande link proberen of je binnen zou worden gelaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws