Dimitri Vegas & Like Mike trakteren op 7 gratis tracks

Rick Francissen | 8 augustus 2016
music

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike hebben nog tot oktober om te genieten van hun nummer-1 status in de DJ top 100. Of zij verstoten worden gaan we meemaken tijdens het Amsterdam Dance Event. Ongeacht of zij nu nummer 1 blijven of niet, de mannen zijn ongekend populair en willen dan ook hun gigantische groep fans op een speciale manier bedanken voor hun steun in de afgelopen jaren.  

Dimitri Vegas & Like Mike’s Summer of Madness

Geheel volgens hun madness concept is het deze zomer weer raak. Naast hun 'House of Madness' in Amnesia Ibiza is er deze zomer de Summer of Madness. Met het volgen van Dimitri Vegas & Like Mike via de speciale website krijg je de kans om de heren op Ibiza te ontmoeten op Ibiza met de Flight to the Madness. Win je deze VIP-trip, dan vlieg je naar een van de shows van het House of Madness.

LEES OOK: Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing The Madness breidt uit naar 4 dagen

De Week of Madness is echter voor iedereen toegankelijk. Hierbij worden maar liefst zeven niet uitgebrachte tracks als gratis downloads weggegeven. Veel van de tracks zullen je al wel bekend voorkomen, zo kennen we ‘Roads’ bijvoorbeeld al vanaf de Tomorrowland aftermovie uit 2013 en ‘Million’ uit die aftermovie van Tomorrowland uit 2014. De 7 gratis tracks luister je hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws