Frontliner heeft veel nieuwe tracks op de plank

Rick Francissen | 8 oktober 2016
music

Frontliner

Barry Drooger, beter bekend als hardstyle dj en producer Frontliner, heeft inmiddels flink wat tracks op zijn naam staan. Daarbij heeft hij ook nog eens overal ter wereld op de grootste festivals opgetreden. Het verbaasd ons dan ook niets dat hij weer een aantal mooie plannen presenteert in zijn Q&A sessie.

Veel nieuwe muziek van Frontliner

Samenwerkingen, solo tracks en remixes. Het staat voor Fronliner allemaal op de planning de komende tijd. Zo bevestigde hij nogmaals de samenwerking die hij is gestart met Noisecontrollers. Ze hebben het plan om de track dit jaar nog af te krijgen, maar de gezelligheid in de studio bevordert dit proces volgens Barry niet altijd.

Dat Frontliner niet de moeilijkste is, bleek ook uit de Q&A sessie. Zo vroeg een van de fans wanner hij eigenlijk is een samenwerking met Sub Sonik ging starten. Nadat hij zei dat hij aan het wachten was op deze artiest kreeg Fronliner gelijk een bericht van Sub Sonik. Ze zullen waarschijnlijk snel aan de slag gaan of al een opzetje hebben voor een track.

Hou je de Facebook van Fronliner een beetje in de gaten, dan weet je dat hij bezig is met een remix voor ‘Believer’ van Major Lazer en Showtek. In totaal kun je twee uur lang meekijken in zijn studio naar het proces waar hij doorheen gaat bij het maken van een remix als deze.

Met veel inspiratie en muzikale uitspattingen is het niet verbazingwekkend dat Frontliner een uitdaging wat betreft produceren niet uit de weg gaat. Het maken van een hardcore track is de challenge die hem in de Q&A werd voorgelegd door een van zijn fans. Nadat in totaal 400 fans de uitdaging een like hadden gegeven werd de beslissing voor de producer erg makkelijk.

Tot slot kunnen we ook nog een album van Frontliner verwachten in 2017.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws