Zelfs Armin van Buuren heeft een passie voor hardstyle

Ivo Mollemans | 26 oktober 2016
music

Terwijl electro house langzaam maar zeker zijn geluid ziet veranderen en veel dj’s future bass en tropical house gaan maken, neemt hardstyle juist gigantisch toe in populariteit. Eerst maakte Hardwell al hier en daar wat uitstapjes naar het genre door zijn sets af te sluiten met hits uit de hard dance scene en later resulteerde dit in zijn eerste hardstyle solo track. Inmiddels geeft hij volle support aan een aantal getalenteerde producers uit de scene en met name Atmozfears en Sephyx kunnen zeggen dat ze gesteund worden door Hardwell.

LEES OOK: Armin van Buuren slaat brug tussen muziek en schilderkunst

Armin van Buuren goes hardstyle

Ook Armin van Buuren laat weten aangestoken te zijn door het hardstyle virus. Ooit is hij bekend geworden door zijn trance tracks en sets die veel fans enthousiast hebben gemaakt, maar nu vindt ook hij dat het af en toe wel iets harder mag. Zijn sets van The Flying Dutch en Tomorrowland sloot hij al met de Frontliner remix van Armin’s hit ‘Shivers (ft. Susana)’, maar beetje bij beetje komen er ook andere tracks om de hoek kijken die live worden gedraaid in zijn sets. Onder andere recente samenwerking ‘Mellow’ van Showtek en TnT (Technoboy & Tuneboy) was te horen tijdens zijn set op Alfa Future People dat jaarlijks in Rusland word gehouden. Natuurlijk bleef ook Ibiza niet gespaard want daar draaide hij de remix van Bass Modulators die het duo heeft gemaakt van de collab tussen Armin van Buuren en Human Resource genaamd ‘Dominator’.

Dominator 2k16

Het origineel is een klassieker geworden en een er is nu een EP uitgekomen die bestaat uit drie moderne remixen van het origineel. Naast Bass Modulators hebben ook Tom Staar en TWIIG de track geremixt. Eerder al heeft hebben de heren van Bass Modulators een track van Armin aangepakt. Toen ging het om het nummer EIFORYA dat hij samen met Andrew Rayel heeft gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws