Het debuutalbum van Axwell /\ Ingrosso

Rick Francissen | 14 november 2016
music

Axwell /\ Ingrosso

Voor veel dj’s is het een blok aan het been. Het maken van een album valt niet mee en is misschien niet de meest efficiënte manier om muziek onder het publiek bekend te maken. Zo liet DJ Snake na zijn debuutalbum weten nooit meer te gaan werken aan een vervolgalbum. Ook Martin Garrix laat al lange tijd weten te werken aan zijn debuutalbum. Het uitbrengen hiervan blijkt uiteindelijk nog lastiger zijn dan gedacht. Voor Axwell en Sebastian Ingrosso geldt hetzelfde, maar de verwijderde Tweet van manager Amy Thomson is een lichtpuntje aan de tunnel.

CHECKEN: De set van Axwell ^ Ingrosso op AMF

2017 wordt hét jaar van Axwell /\ Ingrosso

Volg je Axwell langere tijd, dan weet je dat vanuit zijn kant al ruim 10 jaar gewerkt wordt aan een album, althans dat laat hij in interviews weten. In de onderstaande video hoor je hem (en Ingrosso) continu veelbelovende antwoorden geven. Nu lijkt hier een doorbraak in te zijn nadat een fan op Twitter aan de manager van het Zweedse dj duo vroeg wanneer er nu eindelijk een debuutalbum van Axwell /\ Ingrosso gaat uitkomen.

Amy Thomson Tweet

De Tweet is inmiddels verwijderd, maar belooft veel goeds. Aangezien Amy Thomson aangeeft dat het album in januari 2017 wordt aangekondigd en het gehele jaar het beste jaar voor Axwell /\ Ingrosso zal worden. We kunnen er daarom stiekem wel een beetje vanuit gaan dat het album dan ook in dit jaar zal worden uitgebracht. Wat er voor de rest staat te gebeuren rondom de voormalige Swedish House Mafia leden is nog niet bekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws