Drumcode remixt Moby’s beste tracks

Rick Francissen | 20 november 2016
music

Drumcode Moby

Moby is een naam die je ongetwijfeld wel eens voorbij hebt zien komen. De Amerikaan wist in de jaren 90 met zijn grote hit ‘Go’ een doorbraak te maken in de elektronische muziek. Niet voor niets dus dat deze track nog steeds actueel is en opnieuw geremixt wordt. Dit jaar liet Hardwell een aantal van Moby zijn klassiekers remixen door artiesten die zijn aangesloten bij zijn Revealed Recordings label. Nu doet Adam Beyer hetzelfde met een aantal artiesten via zijn Drumcode Label.  

Drumcode remixt Moby

Het Zweedse Drumcode label van Adam Beyer is vandaag de dag toonaangevend als het gaat om populaire techno tracks. Dit jaar kwam er een aantal populaire nummers als ‘Moon Rock’ van Enrico  Sangiuliano, ‘Maximaal’ van Secret Cinema en Egbert en ‘The Beat’ van Sam Paganini uit.

Nu kregen Luca Agnelli, Enrico Sangiuliano, Alan Fitzpatrick, Tiger Stripes, Dense & Pika, Manic Brothers, Marco Faraone en Bart Skills de kans om allemaal een klassieker van Moby te remixen. De tracks 'Porcelain', 'Go', 'Why Does My Heart Feel So Bad' en 'Natural Blues' werden onder handen genomen en kregen een fris jasje met de herkenbare oude sounds.

Go

De meest opvallende track is uiteraard ‘Go’ die in totaal vier keer is geremixt. Bart Skills, Tiger Stripes (2x) en Manic Brothers maakten alle drie een andere versie. Bart Skills weet de Drumcode sound met lange zweverige ‘Go’ sound te combineren. Manic Brothers maakt een stevige remix waar in de break het origineel van Moby goed is terug te horen en Tiger Stripes krijgt de kans om een White Tail en Black Lodge remix te maken. Met name de White Tail is een knaller en krijgt voor de drop met de vocal van 'Go' extra kracht.

De rest van de remixes zijn absoluut ook de moeite waard om te luisteren. De ene plaat is steviger dan de ander, maar ze passen allemaal binnen het plaatje waar Drumcode voor staat, namelijk goede muziek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws