Checken: De tien beste hardstyle tracks van deze week!

Thomas Keulemans | 16 december 2016
music

Het gaat goed met hardstyle! Het jaar 2016 was weer één groot feest op hard dance gebied. Elke week komen er tal van vette hardstyle releases uit. Samen met Hardstyle.com zetten we wekelijks de tien meest interessante hiervan op een rijtje. Goed nieuws, want dit betekent dat je bij Partyscene vanaf nu elke vrijdag de hardstyle Top 10 voorgeschoteld krijgt. We trappen af met de Top 10 van deze week:

1. 'Kill Me' - Radical Redemption & D-Sturb

Joey van Ingen oftewel Radical Redemption stelt eigenlijk nooit teleur, dus als er een nieuwe release van hem uitkomt gaat bij ons de vlg uit. Als die release ook nog eens een collab met D-Sturb is dan kan het niet anders dan een dikke vette hit worden. Check 'Kill Me' maar!

Koop 'em hier!

2. 'Focus' - Warface & D-Sturb Ft. Kim Leyers

Het is niet voor het eerst dat Warface en D-Sturb de krachten bundelen. Tracks als 'Killswitch' en 'Menace' waren Warface-platen waar D-Sturb bij betrokken was, of voor een collab, of voor een remix. Op 'Focus" horen we bovendien de vocals van Kim Leyers, die er voor zorgt dat de track van een aangename melodieuze break wordt voorzien. Topper!

Koop 'em hier!

3. 'Bitches 2016' - DJ Isaac, Technoboy and Tuneboy

Deze drie mannen werkten al vaker succesvol samen; de track 'CTRL' was daar een voorbeeld van. Nu werken de heren opnieuw samen, ditmaal voor de 2016-versie van DJ Isaac's eerdere hit 'Bitches' uit 2010. Dikke thumbs up voor deze remake!

Koop 'em hier!

4. 'No Mercy' - Gunz For Hire

Gunz For Hire, oftwel Adaro en Ran-D, staat altijd garant voor het beste wat rawstyle te bieden heeft. Sinds hun eerste samenwerking in 2009 zijn ze als duo niet meer weg te slaan uit de hardstyle scene, getuige hun vele gezamenlijke optredens op bijv. Qlimax. 'No Mercy' ging al een tijdlang rond op internet, maar staat nog altijd hoog genoteerd en dat is volledig terecht.

Koop 'em hier!

5. 'Devastation' - War Force

De teaser van deze War Force track verscheen 11 november al op YouTube en een week later kwam de plaat officieel uit. Check 'Devastation' van E-Force en Warface, oftewel War Force!

Koop 'em hier!

6. 'Welcome' - Hard Driver

Na zijn album 'Point Break' in 2014 ging het hard met Hard Driver (Freek van Kempen). Met haast hallucinerende hardstyle releases en energieke optredens weet hij elke keer weer te verrassen, getuige ook 'Welcome'. 

Koop 'em hier!

7. 'Spectrum Of Sound' - JNXD

2016 belooft hét jaar van JNXD te worden, want met 'On The Edge' kwam hij de hardstyle scene binnen geblazen deze zomer. De opvolger 'Spectrum Of Sound', eveneens een Scantraxx release, bewijst dat hij geen eendagsvlieg is; JNXD is here to stay!

Koop 'em hier!

8. 'Breathe (Regain Remix)' - Alpha² & Wildstylez

Een dreamteam natuurlijk, Alpha Twins samen met Wildstylez, want sinds 2006 werken deze mannen al geregeld met elkaar samen. De heerlijke Regain remix van 'Breathe' laat jou ongetwijfeld stuiterend het weekend in gaan.

Koop 'em hier!

9. 'Tomorrow' - Da Tweekaz ft. Matthew Steeper

Het Noorse hardstyle-duo Da Tweekaz levert weer een jueweeltje af via deze collab met de Canadese singer-songwriter Matthew Steeper. Een track waar wij heel erg blij van worden. Check 'Tomorrow'. 

Koop 'em hier!

10. 'Rellen In De Hel (Adaro Remix)' - EZG

Het blijft een bijzonder verhaal, dat van 'hooliganrapper' EZG (Even Zonder Grappen). Zijn track 'Rellen In De Hel' werd succesvol oner handen genomen door Adaro en sindsdien staat hij bij ons allemaal weer in ons geheugen gegrift. "Rellen, zuipen, snuiven!"

Koop 'em hier!

De laatste releases en alle hardstyle artiesten check je op Hardstyle.com. Hier vind je de complete hardstyle Top 40 die elke dag geüpdate wordt. Bovendien is er elke dag een andere chart en elke dinsdag wordt de Top 5 via alle social media-kanalen naar buiten gebracht.

Beeld via Jesper Peeters

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws