Malaa komt met nieuwe mix gevuld met ID’s

Ivo Mollemans | 18 januari 2017
music

De mysterieuze Malaa weet met zijn diepe sound en klassieke house beats een profiel neer te zetten dat je meteen kan herkennen in de overvolle dj markt van vandaag. Een knappe prestatie en het is dan ook niet zo gek dat hij inmiddels al een hoop trouwe fans heeft. Zijn singles zijn keer op keer behoorlijk hard en ook achter de decks kan hij heel wat presteren.

Nieuwe muziek van Malaa

Malaa heeft er een handje van om in bijna elke mix die hij verzorgt wel een aantal platen te stoppen die nog uit moeten komen. Niet dat we dat erg vinden, maar het maakt ons wel nieuwsgierig naar wat er komen gaat. Gisteren bracht hij zijn nieuwste aflevering van ‘Who Is Malaa’ uit en dat is inmiddels alweer de veertiende. Ook hierin heeft hij weer behoorlijk wat nieuwe nummers verwerkt. Van wie de nummers zijn weten we niet, laat staan wat de titels zijn, maar reken maar dat Malaa ze de komende tijd nog veel vaker gaat draaien in de clubs waar hij langskomt.

LEES OOK: Diplo maakt bass house met Autoerotique

In totaal zitten er vier ID’s in de 30 minuten durende mix verstopt. Meteen vanaf het begin weet hij je aandacht te pakken door het gebruik van de track ‘Dial-Up’ van Lenny Kiser. Wat volgt is een half uur aan goddelijke g-house.

Beluister de mix hieronder. De tracklist ervan is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws