Bassnectar verschijnt op Spinnin’ Records met een remix

Ivo Mollemans | 6 maart 2017
music

Dubstep legend Bassnectar heeft een gigantische discografie waarmee hij veel fans heeft gekregen. Hij is zowel achter de draaitafels als in de studio super goed en hij is een van de meest toonaangevende dubstep producers ter wereld. Hij wordt gekenmerkt door zijn iconische lange haren die tijdens liveshows alle kanten op vliegen en die liveshows zijn een ervaring waar je ‘u’ tegen zegt.

Bassnectar op Spinnin’

Hij heeft in zijn carrière al op een hoop platenlabels nummers uitgebracht. Hieronder vallen OWSLA, Monstercat, Amorphous en Om. Aan dat rijtje kan vanaf nu ook het Nederlandse Spinnin’ Records worden toegevoegd. Spinnin’ staat bekend om de vele electro en progressive house nummers die erop uitkomen, maar de laatste tijd laat het label verschillende kanten van zichzelf zien. Ook tech house, deep house en trap zijn steeds vaker terug te horen op het label.

LEES OOK: Blasterjaxx releast nieuwe track met Jonathan Mendelsohn

Buku in de remix

Een opvallende release die ongeveer een maand geleden uitkwam was de EP van Buku genaamd ‘No Dramas’. Dit is een trap EP die tijdelijk gratis te downloaden was via Spinnin’ Premium. Nu is er dus ook een opvallende remix door niemand minder dan Bassnectar. Hij remixte het nummer ‘Front To Back’ en hij voegt een extra dosis energie toe door een versneld tempo en extra effecten. Het is niet zo’n harde dubstep als je misschien zou verwachten van Bassnectar, maar het nummer draagt juist een relaxte sfeer met zich mee.

Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws