Armin van Buuren dropt edit van 'Sunny Days'

Mark Hofman | 26 juni 2017
music

Armin van Buuren is zonder enige twijfel de koning van de trance, maar zijn laatste twee tracks gingen toch een andere weg. 'I Need You' en 'Sunny Days' waren beide heerlijke nummers, maar gingen meer de kant van pop op. Toch waren we best wel benieuwd hoe 'Sunny Days' uitgepakt had wanneer het een trance-track zou zijn. Gelukkig dropt Armin een edit van de track en komen we hier alsnog achter. 

Armin van Buuren feat. Josh Cumbee - 'Sunny Days (Club Mix)'

Veel fans van Armin van Buuren waren ergens toch een beetje teleurgesteld toen zijn twee nieuwe tracks weinig trance-elementen in zich hadden. Ten slotte is Armin een keiharde trance-artiest. Maar zoals we van hem gewend zijn luistert Armin naar zijn fans en komt hij nu met een club edit van 'Sunny Days'. 

De track is vanaf de basis exact hetzelfde als het origineel, maar er zijn wel wat benoemswaardige wijzigingen. Zo heeft Van Buuren de poppy house chords vervangen door een trance-gedreven beat. De vocals van Cumbee zijn minder prominent aanwezig en die twee elementen weten het nummer in een heel ander daglicht te zetten. 

Check de edit hieronder en laat ons weten wat je er van vindt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws