Slowbody dropt heerlijke EP via Barong Family

Ivo Mollemans | 16 juli 2017
music

Barong Family presenteert vol trots hun nieuwste lid: Slowbody. Deze producer is met eerdere tracks niet onopvallend gebleven en het was dan ook een logische stap om via Barong Family een EP uit te brengen. Het label is zeer veelzijdig en brengt alles uit, variërend van de trap van Cesqeaux tot de bass house van Moksi en laatst zelfs een heuse drum & bass EP van Nymfo.

Slowbody stelt niet teleur met debuut EP

Slowbody brengt op zijn beurt house naar het label. De EP heet ‘Takin’ You Home’ en bestaat uit vier tracks. Twee nummers daarvan zijn samenwerkingen met andere producers namelijk Picard Brothers en GHSTGHSTGHST, en op de ander is Coco Banana als vocalist te horen.

LEES OOK: Gaan KSHMR en DJ Snake samenwerken?

De house die Slowbody hier heeft gemaakt is zeker niet standaard. Hij gebruikt veel gekke effecten en de structuur van elk nummer is ook verassend. Zo wordt de titeltrack van de EP ondersteund door een house beat en de tweede track wordt geïntroduceerd met een breakbeat, maar wisselt in de drop weer terug naar house. Hoe de andere twee tracks klinken houden we geheim, want je moet de EP eigenlijk gewoon zelf checken.

Net als veel andere EP’s is ook de EP van Slowbody gratis te downloaden. Check de hele EP hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws