Check die track: NERVO ft. Chief Keef - Champagne

Ivo Mollemans | 14 september 2017
music

Beeld via Spinnin' Records.

De meiden van NERVO zijn weer eens terug met nieuwe muziek! Deze keer brengt Spinnin’ Records hun track ‘Champagne’ samen met Chief Keef uit en alles aan het nummer zegt dat deze gemaakt is voor de radio.

NERVO en Chief Keef brengen poptrack

De track begint met popachtige vocalen zoals NERVO die vaker heeft gebruikt in hun tracks. Deze schommelen ergens tussen dance en pop net als alle instrumenten daarachter. Het minimale gebruik van de drums maakt plaats voor des te meer melodieuze aspecten en de vocalen. Het nummer is op een slomer tempo gemaakt waardoor de drop meeslepender is dan een reguliere dancetrack.

LEES OOK: Paul van Dyk komt met nieuw album ‘From Then On’

Het moment dat Chief Keef voor het eerst in de track te horen is komt vlak na de eerste drop. Hierbij komt hij niet aanzetten met grove rapteksten, maar met een stijl die een breder radiopubliek zal  aanspreken. Het nummer heeft hierdoor zeker de potentie om uit te groeien tot een hit, maar ook in de club zal deze niet misstaan. Wellicht dat een clubedit het nummer nog geschikter maakt voor dj’s en dus meer support zal krijgen.

Check ‘Champagne’ hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws